پنکیک ها دارای بافتی نرم و اسفنجی هستند و در طعم های مختلفی مانند پنکیک با ماست، پنکیک گوشت، پنکیک نوتلا، پنکیک موز، پنکیک اسفناج و… تهیه می شوند. با این پنکیک ها می توان صبحانه مفصلی ترتیب داد. ما به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه پنکیک بدون شیر(پنکیک گیاهی) را امتحان کنید. مواد لازم شکر: یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: دو قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری شیر سویا: یک پیمانه آرد: یک پیمانه این پنکیک دستور تهیه کاملاً گیاهی دارد. به طوری که برای طبخ آن باید از روغن گیاهی استفاده کرد و به جای شیر نیز از شیر سویا می شود. این پنکیک در نقطه مقابل پنکیک گوشت قرار دارد و به کسانی که رژیم غذایی گیاهی دارند، بسیار توصیه می شود.این روغن گیاهی می تواند روغن ذرت، روغن زیتون و… باشد. شما با توجه به اینکه طبخ با کدام روغن گیاهی را می پسندید، می توانید نوع روغن را انتخاب کنید. طرز تهیه پنکیک بدون شیر(گیاهی) خوشمزه و خوش طعم برای شروع طرز تهیه پنکیک بدون شیر ابتدا مواد لازم را تهیه کنید. برای این دستور تهیه به جای شیر از شیر سویا استفاده شده که بسیار مقوی و عالی است. بعد از گرد آوری مواد اولیه در یک کاسه متوسط آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک(مواد خشک) را با هم مخلوط کنید. آن گاه شیر سویا را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه از روغن گیاهی استفاده کنید و ۲ قاشق از آن را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا بافت مواد شما یک دست و نرم شود. کف ماهی تابه را چرب کنید. ماهی تابه چرب شده را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک قاشق از مخلوط را درون تابه داغ شده بریزید. این چند قاشق روی هم ریخته را به شکل دایره در آورید. وقتی که حباب هایی وسط پنکیک به وجود آمد یا لبه های آن کمی سفت تر شد، در واقع خودش را گرفت آن را با ملایمت و به آرامی برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. بقیه پنکیک های خوشمزه را نیز با همین روش آماده کنید. بعد از آماده شدن پنکیک ها می توانید آن ها را با عسل و مربا نوش جان بفرمایید. از این که تا پایان مطلب همراه ما بودید، متشکریم و امیدواریم شما عزیزان با طرز پخت پنکیک بدون شیر بتوانید یک صبحانه عالی و مقوی در منزل آماده کنید و نوش جان بفرمایید. The post طرز تهیه پنکیک بدون شیر با طعم و مزه ایده آل appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.