بورانی معمولا به غذایی گفته می شود که مواد اصلی آن از ماست و سبزیجات پخته شده تشکیل شده باشند. بورانی از غذاهایی است که به صورت پیش غذا یا غذای اصلی و به شکل سرد و گرم مصرف می شود. بورانی اسفناج یکی از همین بورانی هایی است که با اسفناج و ماست تهیه می شود. لبو نیز از جمله سبزیجاتی است که در بسیاری از غذاها و چاشنی ها مانند آش لبو، مربای لبو، خوراک لبو، بورانی لبو و… مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب، طرز تهیه بورانی لبو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
  • شکر: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • لبو بزرگ: ۲ عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • ماست چکیده و خامه: یک لیوان

طرز تهیه بورانی لبو

ابتدا لبوها را بشویید. برای این کار نیاز به دو لبوی بزرگ و تازه دارید.

لبو جهت تهیه بورانی لبو

تازگی برای تهیه دسر امری اجتناب ناپذیر است و شما باید برای ساخت دسرهای مختلف تازگی مواد را همواره در نظر داشته باشد. لبوهای شسته شده را پوست بگیرید. آن گاه لبوهای پوست گرفته شده با مقداری  آب و میزان کمی شکر بپزید. منتظر بمانید تا لبو کاملا له شود. آب آن ها نیز به طور کامل تبخیر شود.  طرز تهیه بورانی لبو و ماست

لبوهای پخته شده را در ظرفی قرار دهید و در کناری بگذارید تا سرد شود. در مرحله بعدی طرز تهیه بورانی لبو, لبوهای پخته شده را در میکسر بریزید. می توانید یک دور به تنهایی لبو را میکس نمایید و آن گاه ادامه مواد را به آن اضافه کنید یا می توانید همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه پودر سیر، ماست و نمک به آن اضافه کنید. بهتر است که بعد از هر بار اضافه کردن مواد عمل میکس را انجام دهید. در نهایت مواد ترکیبی شما باید به صورت پوره در آید.

دستور تهیه بورانی لبو

نکات لازم برای تهیه بهتر بورانی لبو

  • شما بسته به ذائقه و سلیقه خود می توانید از شکر استفاده کنید.
  • می توانید به جای ماست از خامه برای تهیه بورانی لبو استفاده کنید.
  • بر حسب تمایل میزان ماست را کم یا زیاد کنید.
  • اگر تمایل به خوردن یک بورانی شیرین دارید می توانید از مقداری بیشتری شکر استفاده کنید و نمک را به کلی از دستور تهیه آن حذف کنید.
  • اگر هم از طعم شیرین آن گریزان هستید، چون خود لبو نیز تا حدی شیرین است، بهتر است از نمک استفاده کنید و به طور کل شکر را فراموش کنید.
  • وانیل نیز جایگزین مناسبی برای پودر سیر است.
  • مسلما هر چه مقدار خامه یا ماست بیشتر باشد، رنگ بورانی روشن تر خواهد شد و هرچه مقدار لبو آن بیشتر باشد، رنگ دسر تیره تر خواهد بود.
 طرز تهیه بورانی لبو به عنوان یکی از بورانی های خوشمزه به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش داده شد، می توانید این دسر خوشمزه را به سبکی که دوست دارید تهیه بفرمایید و نوش جان کنید.

 

The post طرز تهیه بورانی لبو و نکات کلیدی و مهم در تهیه آن appeared first on آرگا.

نمایش مطالب مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر توسط مدیر
مطالب بیشتر در دسر و پیش غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را مطالعه کنید

چگونه با لاک قرمز ناخن های زیباتری داشته باشیم؟

مدل طراحی ناخن لاک قرمز را در این بخش ملاحظه خواهید کرد که امیدواریم این مدل ها با سلیقه ش…