سالادها در گروه خاصی از مواد غذایی تعریف نمی شوند . سالاد فصل، سالاد فرانسوی مخلوطی از سبزیجات هستند در حالی که سالاد الویه و سالاد سزار دستور تهیه متفاوتی دارند و در کنار سبزیجات از مخلفات دیگری نیز برای آن استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سالاد جوانه گندم به شما آموزش دهیم. جوانه گندم از مواد غذایی سرشار از ویتامین E می باشد. به همین دلیل یک ضد لک قوی محسوب می شود و در بسیاری از محصولات مانند صابون، کرم و… استفاده می شود. جوانه گندم باعث آبرسانی به پوست می شود و می تواند از بروز چین و چروک جلوگیری کند. به همین خاطر ماسک جوانه گندم بسیار توصیه می شود. از خواص دیگر جوانه گندم این است که این ماده غذایی دارای آب و فیبر زیادی می باشد و از سرطان روده پیشگیری می کند. مواد لازم جوانه گندم: یک پیمانه کنسرو نخود فرنگی: یک پیمانه قارچ خرد شده: یک پیمانه نعناع و گشنیز خرد شده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سس سویا، آبلیمو یا روغن زیتون: به میزان لازم کنجد یا سیاه دانه: به میزان لازم گوجه: یک پیمانه خیار شور: نصف پیمانه طرز تهیه سالاد جوانه گندم برای تهیه این نوع سالاد خوشمزه می توانید از مواد مختلفی استفاده کنید. چون جوانه گندم بسیار ظریف است بهتر است در موقع مصرف آن را بشویید و گرنه سیاه می شود. برای شروع کار قارچ ها را شسته و آن ها را در محلی قرار دهید تا آب کش شود. در مرحله بعدی روش تهیه سالاد جوانه گندم, خیار شورها را خرد کنید. آن گاه گوجه فرنگی ها و قارچ ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید. حالا تمام مواد خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید. به مواد داخل ظرف نخود فرنگی، نعناع یا گشنیز را اضافه کنید. آن گاه جوانه ها را روی سالاد قرار دهید و مقداری سیاه دانه یا کنجد روی آن بریزید. برای چاشنی این سالاد خوشمزه می توانید از سرکه بالزامیک، سویا سس، روغن زیتون و آبلیمو ترش تازه استفاده کنید. میزان این چاشنی به شما بستگی دارد. در این مرحله طرز تهیه سالاد جوانه گندم شما به پایان می رسد. در صورت تمایل می توانید کمی فیله مرغ گریل شده به آن اضافه کنید. امیدواریم سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت را بتوانید به عنوان یک مکمل و چاشنی غذایی استفاده کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک از انواع سالاد دیدن بفرمایید. The post طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.