روش های بسار فراوانی برای پرپشت شدن مژه امتحان شده و راه های قطعی نیز بیان شده است. امروز می خواهیم در این مقاله برخی از این راه ها را به شما معرفی کنیم. با ما باشید. راه های تقویت و پرپشت شدن مژه اولین و ساده ترین روش برای پرپشت شدن مژه استفاده از وازلین است. در این روش وازلین را به مدت دو تا سه دقیقه بر روی مژه ها بمالید. این کار سبب می شود پوسته های روی پلک برداشته شده در نتیجه سبب بهبود در اکسیژن و خون رسانی و در نتیجه رشد سریع تر مژه ها می شود. روش پیشنهادی دوم ما استفاده از روغن نارگیل، زیتون و بادام می باشد. در این روش سه روغن را با یکدیگر مخلوط کنید و با برس ریمل که از قبل تمیز شده باشد را برای مدت پنج ثانیه بر روی مژه ها بکشید. اینکار را در طول شبانه روز تا قبل از خواب شبانه به تعداد پنج بار تکرار کنید. روغن بادام سرشار از ویتامین های A،B و E است که باعث تقویت مژه ها می شود. روغن نارگیل، سبب رشد بیشتر و تیره شدن مژه ها می گردد. روغن زیتون، نیز غنی از اسیداولیک و ویتامین E می باشد. پرپشت کردن مژه ها با ژل آلوئه ورا و کپسول ویتامین E . کپسول ویتامین E و ژل آلوئه ورا را خوب با هم مخلوط کنید و با گوش پاک کن به مژه ها بمالید. ویتامین E به رشد و پر حجم شدن مژه ها کمک بسیار می کند. آلوئه ورا نیز باعث تغذیه مژه ها می شود. پرپشت کردن مژه ها از جمله راه هاییست که برای داشتن چشم هایی زیبا و جذاب امتحان می شود. توصیه می کنیم به جای استفاده از روش های شیمیایی و آرایشی مختلف برای پرپشت کردن مژه ها از این روش های طبیعی گفته شده در این مقاله استفاده کنید. ممنون که مجله آرگا را برای راهنمایی انتخاب کردید. The post راه های تقویت و پرپشت شدن مژه appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.