بسیاری از ما بعد از استفاده از میوه نرم و شیرین انبه هسته بزرگ آن را دور می اندازیم و غیرقابل مصرف می دانیم در صورتی که از خواص هسته انبه و مزیت های فوق العاده ی آن بی خبر هستیم. این هسته غول پیکر دارای خواص بسیاری می باشد که با دانستن آن میتوان بسیاری از بیماری ها را در منزل به راحتی درمان کرد. بیوگرافی میوه ی انبه و خواص هسته انبه : mango یا انبه درخت بلند قدی با طول عمر بیش از ۳۰۰ سال است که تا آخرین روزهای حیات به بار می نشیند و میوه می دهد . از این میوه ی گرمسیری که زادگاهش شبه جزیره هند است به عنوان رنگ و طعم دهنده و عطر دهنده استفاده میکنند . انبه یک نوع میوه به شکل منحنی است که رنگ پوست آن با توجه به نوع و نور محیط از سبز مایل به صورتی قرمز نارنجی یا طلایی متغیر است . رسیدن میوه ی انبه ۳ تا ۶ ماه به طول می انجامد. علاوه بر هند در دیگر کشورها همچون آمریکای شمالی مرکزی و جنوبی کارائیب جنوب و مرکز آفریقا استرالیا چین پاکستان و آسیای جنوب شرقی کشت می شود و در ایران بیشترین تولید انبه به شهرستان هرمزگان تعلق دارد که بیشینه ای بیش از ۳۰۰ سال دارد. انبه دارای هسته ای بسیار بزرگ است که این هسته از خواص دارویی و درمانی بسیاری برخوردار است. طعم شیرین و گس میوه ی انبه باعث شده است هر ذائقه ای پذیرای آن نباشد اما این میوه ی گرمسیری طرفداران مخصوص خودش را در همه جای دنیا دارد . انبه پوست طلایی طلایی انبه با پوست نارنجی مایل به قرمز میوه ی انبه دارای فیبر هایی است که حرکت روده ها را تنظیم میکند و مانع از ایجاد یبوست در افراد می شود. جهت مشاهده خواص انبه کلیک کنید. در ادامه به بررسی خواص هسته انبه می پردازیم. میوه و هسته نارس انبه جداسازی میوه ی انبه از هسته ی آن فواید مصرف هسته انبه : بنا بر تشخیص طب قدیم ایران مغز هسته انبه سرد و خشک است و از خواص هسته انبه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم : هسته انبه ضد استفراغ است و سرفه های سخت را درمان میکند علاوه بر این برای برطرف کردن خونریزی رحم و بین دو عادت ماهیانه در خانم ها موثر است. یکی دیکر از فواید هسته انبه کرم کش و ضد اسهال بودن آن است . هسته انبه تسکین دهنده ی آسم و برطرف کننده تنگی نفس است. از دیگر خاصیت های هسته انبه درمان سرماخوردگی است. هسته انبه بواسیر خونی را درمان می کند. به اضافه ی همه ی اینها از مغز هسته انبه میتوان بجای بادام در پخت شیرینی جات استفاده کرد . انبه برش خورده شده در کنار هسته ی آن امید است با مطالعه این مطلب هرچند کوتاه اما مفید از فواید هسته انبه بهره مند شده باشید . The post خواص هسته انبه و مزیت های فوق العاده آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.