لوبیای سیاه که به تازگی طبخ آن در ایران هم رواج پیدا کرده است از سالیان دور در پخت و پز انواع غذاهای محلی در آمریکای مرکزی و جنوبی رواج داشته است و مردم این مناطق از خواص لوبیا سیاه بهره مند می شدند. ما در مقاله های قبلی از این سایت از خواص لوبیا سفید، خواص لوبیا چیتی، خواص لوبیا سبز، خواص لوبیا چشم بلبلی و دیگر حبوبات نوشته ایم و در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم و در این مقاله به فواید لوبیا سیاه اشاره می کنیم. معرفی خواص لوبیا سیاه: لوبیا سیاه از فواید بی شماری برخوردار است که ذکر برخی خواص آن امکان دارد که شما را شگفت زده کند: لوبیا سیاه سرشار از پروتئین گیاهی است. این لوبیا برای افراد گیاه خوار به همراه غلات سبوس دار برای حفظ توده های عضلانی بسیار مفید است. اگر می خواهید عضلات، مفاصل و استخوان های سالم داشته باشید، لوبیا سیاه بخورید. پروتئین، اسید های چرب امگا۳ و کلسیم موجود در لوبیا سیاه برای سلامت بدن بسیار موثر و مفید هستند. سوزش سردل، ناراحتی معده و یبوست با مصرف لوبیا سیاه برطرف می شود و مصرف این لوبیا کارکرد سیستم گوارش را بهبود می بخشد. فیب موجود در انواع لوبیا به این بحث جامعه عمل می پوشاند. لوبیاها، بخش بزرگی از تغذیه ضدسرطانی را تشکیل می دهند. زیرا حاوی هشت نوع گوناگون از فلاوونیدها می باشند. لوبیا سیاه نیز از این قضیه مستسنی نیست و برای پیشگیری از ابتلا به سرطان بسیار مفید می باشد. فیبر موجود در این لوبیا از سرطان روده بزرگ نیز جلوگیری می کند. فیبر موجود در لوبیا سیاه سبب کاهش کلسترول و کمک به بهبود و سلامت قلب می شود. امگا۳ موجود در این لوبیا موجب افزایش کلسترول خوب در بدن می شود و تا حدی به کاهش فشار خون کمک می کند. لوبیا سیاه چون سرشار از اسید فولیک و فیبر می باشد برای بانوان باردار و تکمیل سیستم عصبی جنین بسیار مفید می باشد. برای جبران کمبود های بدن و تامین کلسیم، پروتئین، منگنز، آنتی اکسیدان و امگا۳ و دیگر مواد معدنی و مغذی، در برنامه غذایی خود این لوبیا را بگنجانید و از خواص لوبیا سیاه بهره مند شوید. لوبیا سیاه برای افراد دیابتی بسیار پر فایده است و باعث کنترل سطح قند خون در بدن این اشخاص می گردد و از افزایش قندخون در بدن جلوگیری می نماید. مولیبدنیوم موجود در لوبیا سیاه برای سلامت مغز و سیستم عصبی بسیار حائز اهمیت است. این ماده معدنی را به سختی می توان از غذاها دریافت کرد در حالی که یک منبع غنی از این ماده لوبیا سیاه می باشد و مولیبدنیوم از بروز پارکینسون و آلزایمر در افراد جلوگیری می نماید. این لوبیا طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی دارد و به علت اینکه به تازگی مصرف آن در ایران رواج پیدا کرده است، قیمت آن در بازار بین ده تا بیست هزار تومان می باشد. The post خواص لوبیا سیاه و شناخت ویژگی های متفاوت آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.