حلوای هل از حلواهای بومی استان آذربایجان شرقی(تبریز) است و در واقع یک حلوای محلی مانند حلوای کاسه شیراز، حلوا ارده یزد می باشد. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه حلوای هل ما را در ادامه مطلب دنبال بفرمایید. مواد لازم آرد نخودچی: یک لیوان پودر قند: ۲ لیوان روغن جامد یا نیمه جامد: دو سوم لیوان بادام یا گردوی خرد شده: نصف لیوان کره: ۵۰ گرم آرد سفید قنادی: ۲ لیوان پودر هل: ۲ قاشق سوپ خوری طرز تهیه حلوای هل آرد سفید را با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تفت دهید. حرارت باید کم باشد تا خامی آرد گرفته شود اما نسوزد و در ضمن رنگ آرد عوض نشود. تابه را کناری بگذارید و آرد نخودچی را داخل آرد سفید الک کنید. آن گاه تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید. توجه کنید که هر دو آرد را باید الک کنید تا بافت حلوای شما نرم و یک دست شود و راحت بپزد. روغن و کره را اضافه کنید. آن گاه به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در حین تفت دادن هم زدن را فراموش نکنید. تابه را بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود. در مرحله بعدی هل را آسیاب کنید. بهتر است هل را همان لحظه استفاده آسیاب کنید تا عطرش از بین نرود. گردو و بادام را نیز آسیاب کنید. این آسیاب کردن را خیلی ادامه ندهید تا گردو و بادام پودر نشود. آرد که مقداری خنک شد، پودر قند را داخل مواد الک کنید. اگر پودر قند یا نثار را الک نکنید، داخل حلوا گلوله خواهد شد. در مرحله بعدی از طرز تهیه حلوای هل خوشمزه هل را به سایر مواد اضافه کنید. با پشت قاشق پودر قند را به خورد آرد دهید. بادام و گردو را به سایر مواد اضافه کنید. باید همه مواد را به خوبی در همین مرحله مخلوط و یک دست کنید. برای انسجام بهتر حلوا را با دست فشار دهید. در کنار تابه جمع کنید. کفگیر داخل حلوا فرو کنید. حلوا را با کف گیر بلند کنید. بشقاب مورد نظر را روی حلوا برگردانید و حلوا را در داخل بشقاب برگردانید. در نهایت طرز تهیه حلوای هل را با تزیین به پایان برسانید. برای این تزیین از پسته استفاده کنید. نکات لازم برای تهیه بهتر حلوای هل اگر آرد به خوبی تفت داده نشود، در هنگام خوردن، حلوا به کام می چسبد. می توانید آرد نخود چی را حذف کنید و به همان میزان از آرد سفید استفاده کنید. از اینکه تا پایان مطلب آموزش حلوای هل همراه ما بودید، بسیار خرسندیم و امیدواریم این دستور تهیه مقدمات ساخت یک حلوای خوشمزه را برای شما همراهان عزیز و دوست داشتنی فراهم کرده باشد. در صورت تمایل می توانید با مراجعه به لینک از انواع حلوای خوشمزه در مجله آرگا دیدن فرمایید. The post طرز تهیه حلوای هل خوشمزه و متفاوت با طعم فوق العاده عالی appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.