موهای خشک و وز کرده، پوسته پوسته شدن کف سر، چسبندگی موها و … همگی در این فصل سال شایع هستند. دکتر بیدیشا (متخصص کاشت مو) می گوید: موها با تغییرات محیطی آسیب پذیر تر می شوند. کمبود رطوبت، قرار گرفتن در معرض هوای خشک، عدم مراقبت از مو باعث صدمه زدن به آن می شود. چند نکته وجود دارد که با رعایت آنها موها در این فصل سالم می مانند: نرم کننده به جای شامپو حتی اگر زمان کافی در اختیار ندارید هم باید حداقل چند روز یک بار از نرم کننده استفاده کنید، زیرا موهای خشک به راحتی شکننده می شوند. هر روز موها را شامپو نکنید، زیرا مواد شیمیایی موجود در آن، در آب و هوای سرد، باعث صدمه بیشتری به موها می شوند. به جای آن از یک نرم کننده به طور منظم استفاده کنید. آب و هوای سرد تمام رطوبت موها را جذب می کند، پس وقتی به دنبال شامپو و نرم کننده هستید، آنهایی را انتخاب کنید که می توانند رطوبت موها را حفظ کنند. ماساژ کف سر با روغن ها علاوه بر اینکه ماساژ پوست سر به از بین رفتن پوسته ها و شوره کمک می کند، موخوره را کنترل کرده و به موها حجم می دهد. ماساژ دادن کف سر، جریان خون را بهبود داده و رشد مو بیشتر می شود. از روغن هایی مثل کرچک، زیتون، جوجوبا یا بادام استفاده کنید. جمع کردن موها در پارچه ابریشمی موقع خواب موها را در یک روسری ابریشمی جمع کنید. ابریشم از اصطحکاک بین موها و روبالشی پیشگیری کرده و این امر باعث کاهش محسوس ریزش مو می شود. کوتاه کردن مو در آب و هوای سرد، نوک موها را هر چند وقت یک بار کوتاه کنید. پیشنهاد ما این است که هر ۱۰ هفته یک بار این کار را انجام دهید، اما در طول این فصل بهتر است هر شش هفته انجام شود تا موها دچار موخوره نشوند. محافظت از موها در برابر حرارت حرارت روی موها را فراموش کنید، از جمله آب داغ، ابزارهایی مثل بابلیس، اتوی مو یا حتی سشوار. آب داغ موها را خشک کرده و باد گرم تمام رطوبت آن را از بین می برد. رها نکردن موهای خیس اگر با موهای خیس قصد بیرون رفتن از خانه را دارید، باید بگوییم که سرما باعث شکنندگی آنها می شود. پوشیده نگه داشتن موها زمانی که به بیرون از خانه می روید، می توانید موها را ببافید یا بسته نگه دارید تا از سرما در امان باشد، این امر باعث می شود رطوبت موها کمتر از دست برود. ترجمه: حمیده انیسی بصیر کپی از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد نوشته شکنندگی کمتر موها در زمستان با رعایت این نکات اولین بار در نوین زی. پدیدار شد.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.