ذکر شده است که تخم گشنیز جزو گیاهان دارویی مهم محسوب می شود. از تخم گشنیز در طب سنتی برای تصفیه خون استفاده می کنند. تخم گشنیز حاوی اسانس روغنی می باشد که برای تهیه مواد گالینیکی نظیر آب رویال به عنوان بادشکن به کار گرفته می شود. خواص تخم گشنیز به خواص زیره شباهت زیادی داشته و دارای خاصیت ضد نفخ، ضد میکروب، معطر، خلط آور، ضد درد، خواب آور، آرامبخش، ضد چربی و مدر می باشد. هر آنچه باید از خواص تخم گشنیز بدانید: خوب است بدانید که تخم گشنیز ظاهری تخم مرغی دارد و رنگ آن سبز مایل به زرد می باشد که در اثر خشک شدن به رنگ زرد مایل به قهوه ای در می آید. از برگ و تخم گشنیز علاوه بر مصرف دارویی، به عنوان ادویه و چاشنی نیز در پخت غذاها می توان استفاده نمود و خواص تخم گشنیز به شرح زیر می باشد: از جوشانده تخم گشنیز برای تسکین سیستم اعصاب استفاده می کنند و خاصیت آرامبخش دارد و به بهبود فرایند خواب کمک می نماید. جهت تسکین درد گوش و درد عصب صورت یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز را در یک لیوان آب بجوشانید و با آن گوش را بخور دهید. از دم کرده یا جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز به صورت بو داده می توان برای درمان اسهال خونی کمک گرفت. جویدن تخم گشنیز دندان درد را آرام می کند. تخم گشنیز برای شستشوی دهان و دندان ها مفید می باشد، در این جهت یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز را در یک لیوان آّب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید سپس از آن برای شستن دهان، دندان و غرغره گلو استفاده نمایید. برای درمان سردردی که از افزایش حرارت بدن ایجاد شده باشد، باید تخم گشنیز را کوبیده، در سرکه خیس کرده و به سر بمالید تا آرام شود. مصرف تخم گشنیز سبب کاهش چربی خون شده از بروز بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند و برای تقویت قلب بسیار مفید است. در خواص تخم گشنیز آمده است که این میوه شیر افزا می باشد و به درمان کم شدن شیر مادر کمک می کند. از تخم یا میوه گشنیز می توان برای درمان بواسیر استفاده نمود. برای این کار باید ده گرم تخم گشـنیز را بو داده تا قهوه ای رنگ شود. آن را پودر کنید و با مقداری سرکه مخلوط کرده و چند روز آن را بنوشید تا بواسیر را از بین ببرد. تخم گشنیز سبب تقویت حافظه می شود. برای تقویت حافظه پانزده گرم تخم گشنیز و پانزده گرم تخم شنبلیله را با هم کوبیده با عسل مخلوط کرده صبح به صبح یک قاشق میل کنید. تخم گشنیز سرشار از پتاسیم، ویتامین کا، آ و منبع خوبی از فیبر غذایی، منیزیم، منگنز و آهن به شمار می آید. مضرات و موارد منع مصرف تخم گشنیز: به خاطر داشتن خواص مخدر در تخم گشنیز، باید از زیاده روی در مصرف آن پرهیز گردد. اگر تخم گشنیز به اندازه مصرف شود هیج گونه ضرری ندارد ولی مصرف زیاد از حد آن تولید مستی توام با خستگی شدید می کند و گاهی به خوابی عمیق و گنگی و بی حسی منجر می گردد. در مصرف تخم گشنیز حد اعتدال را رعایت نمایید تا به عارضه های مصرف بیش از اندازه میوه گشنیز گرفتار نشوید. همچنین برای اطلاع از خواص گشنیز می توانید بر روی لینک کلیک کنید. The post از فواید و خواص تخم گشنیز چه می دانید؟ appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.