از آمپول سفازولین در درمان سرماخوردگی های حاد که علت باکتریایی دارد و منجر به عفونت های شدید ریوی می شوند و دیگر عفونت های شدید در بدن استفاده می کنند. برای آشنایی با اطلاعات دارویی این آمپول و نحوه صحیح تزریق آن به مطالعه ادامه این مقاله بپردازید و با ما همراه باشید. اطلاعات دارویی آمپول سفازولین: ما در ذیل به شرح تمام موارد دانستنی از این دارو با ذکر جزییات پرداخته ایم: اسم ژنریک دارو: سفازولین اسم لاتین دارو: Cefazolin اسم تجاری دارو: Kefzol دسته دارویی و درمانی: نسل اول سفالوسپورین ها و آنتی بیوتیک رده بندی در بارداری: رده B اشکال دارویی: پودر استریل جهت تهیه محلول تزریقی، ویال ۲۵۰، ۵۰۰ میلی گرم و ۱ گرم موارد مصرفی دارو: از آمپول سفازولین در عفونت های شدید و حاد ریوی، عفونت های دستگاه ادراری_تناسلی، پوست، بافت نرم، استخوان و مفاصل، سپتی سمی و اندوکاردیت ناشی از ارگانیسم های حساس استفاده می کنند. مقدار و نحوه مصرف دارو: در بالغین از ۲۵۰ میلی گرم از راه عضلانی و یا وریدی هر ۸ ساعت تا ۱ گرم در هر ۶ ساعت قابل مصرف می باشد. و در کودکان از ۸ تا ۱۲ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن کودک از راه عضلانی و یا وریدی هر ۸ ساعت و یا ۶ تا ۱۲ میلی گرم بر حسب هر کیلوگرم وزن کودک هر ۶ ساعت قابل استفاده می باشد. مکانیسم اثر دارو: آمپول سفازولین یک باکتروسید است که مانع ساخت دیواره سلولی باکتری می شود و از این راه سبب مرگ باکتری های در حال رشد و تقسیم می گردد. فارماکوکینتیک سفازولین: نیمه عمر آمپول سفازولین ۱.۲ تا ۲.۲ ساعت می باشد و این دارو از راه کلیه و به همراه ادرار دفع می شود. موارد منع مصرف این دارو: تزریق این آمپول در افرادی که حساسیت شدید به هر گونه پنی سیلین و یا سفالوسپورین ها دارند، ممنوع است. تداخلات دارویی: از سفازولین به همراه پروبنسید که یکی از داروهای درمان نقرس می باشد به طور همزمان مصرف نکنید زیرا سبب کاهش دفع کلیوی سفازولین و افزایش سطح خونی آن می شود. همچنین مصرف همزمان این دارو با نفروتوکسیک می تواند سمیت کلیوی نفروتوکسیک ها را تقویت نماید. عارضه های جانبی سفازولین: از جمله عوارض دارویی این آمپول می توانیم به موارد ذیل اشاره کنیم: سرگیجه، تشنج و سردرد اسهال، استفراغ، کرامپ های شکمی و تهوع خارش ناحیه تناسلی آنمی، لوکوپنی، ائوزینوفیلی واکنش افزایش حساسیت مانند کهیر، راش، تب، لرز، ادم و آنافیلاکسی توجه کنید که اگر اسهال و یا واکنش افزایش حساسیت را در مصرف این دارو تجربه کردید باید مصرف دارو را قطع نمایید. استفاده از سفازولین در بارداری و شیردهی: از این آمپول در بارداری نباید استفاده کنید و چون این دارو در شیر ترشح می شود مصرف آن در شیردهی باید با احتیاط و با نظر پزشک انجام شود. شرایط نگهداری دارو: محلول تهیه شده سفازولین را می توان تا ۲۴ ساعت درون هوای اتاق و تا ۹۶ ساعت داخل یخچال نگهداری کرد. توجه داشته باشید که دارو را باید در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری کنید. توصیه ها و نکات مهم در مصرف سفازولین: قبل از استفاده از این آمپول نکات درج شده در زیر را مورد بررسی قرار دهید: دوز سفازولین در تجویز عضلانی و یا وریدی به حساسیت ارگانیسم و شدت عفونت بستگی دارد. این آمپول باید به صورت عضلانی عمیق تزریق شود. در اشخاصی که از نارسایی کلیه رنج می برند دوز سفازولین و فاصله های تجویز به شدت اختلال عملکرد کلیه، شدت عفونت و حساسیت ارگانیسم بستگی دارد. در تزریق عضلانی این آمپول می توان ویال دارو را با آب استریل تزریقی و یا نرمال سالین تزریقی حل نمود. برای تزریق وریدی سفازولین، هر یک گرم از این دارو را باید در ده میلی لیتر آب استریل تزریقی رقیق کرد و اگر نیاز بود محلول را به ۵۰ تا ۱۰۰ میلی لیتر نرمال سالین یا دکستروز پنج درصد اضافه کرد و آمپول را در مدت پنج دقیقه و یا بیشتر انفوزیون نمود. اگر دچار اسهال شدید و یا مشکوک به کولیت پسودومامبرانو شدید، مصرف دارو را قطع نمایید. اگر علائم عفونت ثانویه مانند رویش زوائد خزه مانند و سیاه رنگ بر روی زبان، خارش و ترشح واژینال، آلرژی و مدفوع شل شدید، به پزشک خود اطلاع دهید. در صورتی که پس از تزریق آمپول سفازولین به تب و اسهال شدید دچار گشتید، این مسائل را با پزشک خود در میان بگذارید. همانگونه که مطلع هستید به هیچ عنوان نباید حتی از ساده ترین داروها سر خود استفاده شود و بهتر است نظر پزشک را در مورد مصرف داروهای شیمیایی مطلع شویم. در استفاده از این دارو نیز که با تجویز پزشک صورت می گیرد، قبل از مصرف به نکات ذکر شده در این متن دقت کنید. The post موارد مصرف آمپول سفازولین و نکاتی که باید در مورد تزریق این آمپول بدانید appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.