شربت آیورا یک شربت ضد سرفه کودکان است که در تمام سنین به مصرف می رسد و ما در ادامه این مطلب از نحوه و موارد مصرف این دارو به همراه عوارض این دارو نوشته ایم. اطلاعات دارویی و کاربردهای شربت آیورا شربت آیورا یک شربت ضد سرفه و خلط آور می باشد که در درمان و بهبود بیماری های برونشیتی و سرفه کودکان در تمام سنین مورد استفاده قرار می گیرد و از عصاره گیاه عشقه در ایران تولید شده است. موارد مصرف دارو: از این شربت جهت بهبود سرفه های ناشی از بیماری های برونشیتی و التهاب های حاد و مزمن مجاری تنفسی استفاده می گردد. نحوه مصرف این دارو: از شربت ضد سرفه آیورا در کودکان زیر یک سال دو بار در روز به اندازه ۲/۵ میلی لیتر، کودکان یک تا پنج سال سه بار در روز به میزان ۲/۵ میلی لیتر، کودکان شش تا نه سال سه بار در روز و به میزان ۵ میلی لیتر و در بزرگسالان سه بار در روز به اندازه ۷/۵ میلی لیتر می توان مصرف کرد. توجه داشته باشید که دوره درمان با این دارو به مدت یک هفته می باشد. نکته: مصرف داروی آیورا در دوران بارداری و شیردهی و در اشخاصی که به عصاره گیاه عشقه موجود در شربت حساسیت دارند، ممنوع می باشد. شرایط نگهداری این شربت: دارو را درون جعبه و در دمای زیر ۲۵ درجه سانتی گراد به دور از دسترس اطفال در جای خشک و خنک نگهداری نمایید. توصیه های مصرفی دارو: بروز واکنش های حساسیتی مانند تنگی نفس، التهاب، قرمز شدن پوست و خارش بعد از مصرف شربت آیورا در موارد بسیار نادر دیده شده است که در صورت مشاهده این عوارض، باید مصرف دارو را قطع و به پزشک مراجعه نمایید. میزان مصرف تا سه برابر اندازه تجویز شده از این دارو می تواند موجب حالت تهوع، استفراغ یا اسهال گردد. تا به الان هیچ تداخل دارویی در استفاده همزمان این شربت و دیگر داروها گزارش نشده است. اگر مصرف دارو را در یک نوبت از یاد بردید، در نوبت بعد مصرف را دو برابر نکنید. از این شربت حداکثر تا سه ماه پس از باز نمودن درپوش آن، می توان استفاده نمود. این شربت به موجب داشتن سوربیتول ممکن است اثر ملین به همراه داشته باشد. در میزان مصرف شربت ضد سرفه آیورا به توصیه های ذکر شده از طرف دکتر معالج الخصوص در مورد کودکان بسیار دقت نمایید و سرخود میزان مصرف دارو را کم و زیاد ننمایید. The post آنچه باید درباره شربت آیورا بدانید appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.