گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت میشود. این ماده باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی میگردد. ریشه کلمه گلوتن کلمه لاتینی «گلوتن» به معنای «چسب» میباشد. گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست میآید. متاسفانه گلوتن یک ماده غذایی خطرناک برای بیماران سلیاک است؛ بیماری سلیاک نوعی واکنش ایمنی غیرطبیعی به گلیادین نسبتاً هضم شده میباشد. این بیماری به میزانهای مختلف در تمام مصرف کنندگان گندم در جهان رخ میدهد. مصرف و استنشاق گلوتن نیز موجب برخی واکنشهای آلرژیک و آسیبهای عصبی میگردد. همین امر موجب محدود شدن رژیم غذایی این بیماران شده است که واقعا آزاردهنده است. در این صفحه سعی خواهیم کرد تا دستور پخت غذاهای بدون گلوتن را برای شما عزیزان قرار دهیم. اگر شما در خانه بیماری مبتلا به سلیاک دارید و یا خودتان به این بیماری مبتلا هستید بهتر است بدانید که این بیماری در تمام دنیا بسیار شایع است و امید میرود به زودی درمان آن کشف شود. با مجله سلامت همراه شوید… ۱. بولهی کینوآ: کینوا یکی از بهترین جایگزین های برنج برای افراد سلیاکی و حتی افراد سالمی است که میخواهند تغذیه سالم داشته باشند؛ شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل کنید. زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۲۰ دقیقه مشاهده دستور پخت این غذا ۲. پودینگ شکلاتی بدون گلوتن افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن استفاده میکنند، نباید خوردن دسرهای خوشمزه را از دست بدهند. این دسر بدون گلوتن است و میتوانید با خیال راحت آن را میل کنید. زمان آماده سازی:۲۰ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه برای ۸ نفر مشاهده دستور پخت این غذا ۳. طرز تهیه نان تست زیرهای این نان یکی از نانهای بدون گلوتنی است که برای نهار یا شام بسیار عالی میباشد. مشاهده دستور پخت این غذا ۴. دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام استفاده از کینوا میتواند یک سالاد بدون گلوتن عالی در اختیار شما قرار دهد. زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه برای ۴ نفر مشاهده دستور پخت این غذا نوشته غذاهای بدون گلوتن؛ آموزش آشپزی بدون گلوتن اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.