زمانی که سرتان شلوغ است و نمیتوانید زمان کافی برای پختن غذا اختصاص دهید بهتر است از مواد غذایی استفاده کنید که پخت آن به زمان زیادی نیاز ندارد. نداشتن وقت به این معنی نیست که نمی توانید غذای سالم میل کنید. به همین خاطر تصمیم گرفتیم در این مقاله دستور پخت غذاهایی را بیان کنیم که آماده سازی آن بیشتر از ۱۰ دقیقه طول نمیکشد. پس همراه ما باشید. تخم مرغ آب پز به همراه سیب زمینی شیرین: زمان آماده سازی: ۵ دقیقه زمان کلی: ۱۵ دقیقه برای یک نفر مواد لازم: یک عدد تخم مرغ ۴ تکه سیب زمینی شیرین دو قاشق غذاخوری پنیر چدار طرز تهیه: ابتدا در یک ماهیتابه کمی آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. با کمک یک قاشق، تخم مرغ را داخل آب جوش بیندازید و حرارت را کمک کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴ دقیقه بپزد. بعد از پخت آب آن را دور بریزید و بلافاصله آن را به داخل کاسه ای از آب سرد انتقال دهید. سیب زمینی شیرین را کمی تفت دهید. می توانید آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت بگذارید. بعد از اینکار، در حالیکه سیب زمینی هنوز داغ است برشهای نیم اینچی بزنید و پنیر را روی آن بریزید. میتوانید برای طعم بخشیدن به آن از نمک و فلفل استفاده کنید. تخم مرغ را در ظرف مخصوص آن بگذارید و برشهای سیب زمینی را روی آن قرار دهید. اگر دوست داشتید میتوانید به تخم مرغ نیز نمک و فلفل بزنید. نوش جان ارزش تغذیه ای: به ازای هر وعده غذایی ۳۱۲ کالری، ۱۸ گرم پروتئین، ۲۷ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، ۶ گرم شکر، ۱۴ گرم چربی، ۶ گرم اسید چرب اشباع،۴۲۱ میلی گرم سدیم سالاد هندوانه: زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه زمان کلی:۱۵ دقیقه برای یک نفر مواد لازم: یک دوم پیمانه ماست یونانی دو درصد دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری شوید خرد شده یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده یک حبه سیر خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک دوم پیمانه خیار خرد شده یک دوم پیمانه هندوانه خرد شده یک دوم پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده یک قاشق غذاخوری پسته برای تزیین طرز تهیه: ماست، آب لیمو، شوید، نعناع، سیر، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. خیار، هندوانه، گوجه فرنگی و پیاز را در در یک شیشه بزرگ درب دار ترکیب نمایید. سس ماست را به ظرف اضافه کنید و روی آن پسته بریزید. درب آن را بگذارید. ارزش تغذیه ای: به ازای هر وعده غذایی ۱۸۶ کالری، ۱۳ گرم پروتئین، ۲۳ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر،۱۴ گرم قند، ۶ گرم چربی، ۲ گرم اسید چرب اشباع، ۵۶۶ میلی گرم سدیم برگر بوقلمون به همراه بروسکتا: زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان کلی:۲۰ دقیقه برای یک نفر مواد لازم: ۱۱۳ گرم بوقلمون یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر یک هشتم قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲ عدد قارچ بزرگ یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده برگ ریحان یک عدد گوجه فرنگی خرد شده ۵ گرم پنیر موزارلای برش خورده طرز تهیه: ابتدا بوقلمون، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. در یک ظرف بریزید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و حرارت دهید. قارچ و بوقلمون را در آن بپزید. سرکه، پیاز، گوجه فرنگی و ریحان را ترکیب کنید. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. برگرهای آماده شده در ظرف مناسب بگذارید و روی آن پنیر و ترکیب آماده شده در مرحله سوم را بریزید. ارزش تغذیه ای: به ازای هر وعده غذایی ۲۶۷ کالری، ۳۰ گرم پروتئین، ۱۳ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر، ۹ گرم قند، ۱۲ گرم چربی، ۳.۵ گرم اسید چرب اشباع، ۳۴۱ میلی گرم سدیم ذرت بو داده: زمان آماده سازی: ۵ دقیقه زمان کلی ۱۰دقیقه ۱۰ پیمانه مواد لازم: یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل یک دوم پیمانه ذرت بوداده دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری تکه مخمر یک و یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری نمک طرز تهیه: روغن را بر روی حرارت متوسط- شدید ذوب کنید. ذرت را به آن بیفزایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آن بماند ذرت را به کاسه بزرگی انتقال دهید و با پنیر ، مخمر، فلفل و نمک کمی تفت دهید. ارزش تغذیه ای: به ازای سه و یک سوم پیمانه ۱۹۴ کالری، ۸ گرم چروتئین، ۲۵ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم فیبر، ۰ گرم قند، ۷ گرم چربی، ۵ گرم اسید چرب اشباع، ۷۲۷ میلی گرم سدیم تاکوی گریل شده با سالسای آووکادو: زمان آماده سازی:۵ دقیقه زمان کل: ۱۵ دقیقه برای ۴ نفر مواد لازم: یک قاشق غذاخوری زیره یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری نمک دو حبه سیر آب یک عدد لیموی تازه ۴۵۳ گرم گوشت استیک یک دوم پیمانه سالسای ورد دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده یک عدد آووکادوی رسیده یک عدد پیازچه خرد شده ۸ عدد تورتیلا طرز تهیه: زیره، فلفل، نمک، سیر و آب لیمو را با هم ترکیب کنید. آن را روی گوشت استیک بزنید. گریل را گرم کنید. استیکها را به مدت ۴ دقیقه در هر طرف گریل نمایید. آن را روی برش نان انتقال دهید. سالسای ورد، گشنیز، آووکادو، پیازچه را با هم ترکیب کنید. روی آن نمک بریزید. با استیک و نان تورتیلای گرم سرو کنید. ارزش تغذیه ای: به ازای هر وعده غذایی ۳۹۴ کالری، ۲۸ گرم پروتئین، ۳۰ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم فیبر،۲ گرم قند، ۱۸ گرم چربی، ۵ گرم اسید چرب اشباع، ۵۴۸ میلی گرم سدیم نوشته آشپزی غذاهای رژیمی برای لاغری اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.