طرز تهیه پیتزا در ساندویچ ساز (تهیه پیتزا میکر) بسیار راخت است و از نظر طعم هیچ تفاوتی با سایر پیتزاها ندارد. بنابراین سایر پیتزاها مانند پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا پپرونی، پیتزا ایتالیایی و… را می توان با دستگاه وافل ساز امتحان کرد. دستگاه وافل ساز تجربه ای تازه در تهیه پیتزا محسوب می شود. مواد لازم روغن کره: ۱۰۰ گرم پیاز متوسط: ۲ عدد قارچ خرد شده: ۵ دانه متوسط پنیر موتزارلا یا پیتزا یا چدار: به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم ادویه کاری و زنجبیل: به میزان لازم گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم نخود سبز، هویج و ذرت: یک لیوان سس گوجه فرنگی: به میزان لازم رب زرشک: یک قاشق غذاخوری ترخون خشک: یک قاشق غذاخوری خمیر پیتزا: به میزان لازم آب: یک لیوان طرز تهیه پیتزا در ساندویچ ساز برای تهیه پیتزا در ساندویچ ساز، ابتدا پیاز را به صورت خلالی آماده کنید. آن گاه پیاز خلال شده را در کره تفت داده و منتظر بمانید تا پیاز طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. قارچ را خرد کنید و در کناری قرار دهید. خمیر پیتزا را آماده کنید. (برای مشاهده طرز تهیه خمیر پیتزا کلیک کنید) آن گاه سس را بر روی آن بریزید. در ادامه پنیر پیتزا را بر روی خمیر بریزید. قارچ های خرد شده را بر روی خمیر بپاشید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا در ساندویچ ساز, نخود را به گوشت و پیاز اضافه و تفت دهید. حالا ذرت و هویج را به آن اضافه کنید و کلیه مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از تفت دادن مواد مخلوط شده، رب زرشک را به سایر مواد اضافه کنید. سایر ادویه جات یعنی ترخون خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. در آخر یک لیوان آب بر روی مواد ریخته و منتظر بمانید تا مواد نیم پز شود. شعله را کم کنید تا این مرحله با آسودگی انجام شود. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا در ساندویچ ساز کلیه مواد تفت داده شده را بر روی قارچ ها بریزید و آن گاه دوباره سس و پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید. دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را روشن کرده و خمیر پیتزا را بر روی آن قرار داده و در نهایت خمیر دوم آماده شده را بر روی سایر مواد بگذارید. منتظر بمانید تا قارچ ها بپزد و پنیر آب شود. آن گاه می توانید پیتزا میکر خوشمزه را نوش جان بفرمایید. امیدواریم این دستور تهیه به عنوان روشی متفاوت برای تهیه پیتزا در ساندویج ساز مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و از پختن آن لذت ببرید. شما عزیزان می توانید از انواع پیتزا خوشمزه در مجله آرگا دیدن بفرمایید. The post طرز تهیه پیتزا در ساندویچ ساز (پیتزا میکر) appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.