مرغ را در بسیاری از غذاهای به عنوان ماده اصلی می توان به کار برد. پاستا با مرغ، حلیم مرغ،سمبوسه مرغ و … از جمله غذاهایی هستند که می توان با مرغ درست کرد. در ادامه با طرز تهیه مرغ ترش گیلانی همراه ما باشید. مرغ ترش گیلانی همان طور که از نام آن پیداست، مربوط به خطه ی سرسبز شمال کشورمان می باشد. غذاهای دیگری نیز مانند میرزا قاسمی، باقلا قاتق وجود دارد که فراتر از مرزهای گیلان رفته و در حال حاضر به عنوان غذای ملی ثبت شده است. مواد لازم مرغ: به قطعات دلخواه لپه: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد پیاز: یک عدد سیر: ۵ تا ۶ حبه سبزی معطر(گشنیز، تره، نعناع، جعفری و خالواش): ۳۰۰ گرم آبغوره یا آب نارنج: نیم پیمانه نمک، فلف، زعفران و زرچوبه: به میزان لازم طرز تهیه مرغ ترش گیلانی لپه ها از شب قبل در آب خیس کنید. ابتدا پیاز را خرد کنید. پیازها را در روغن تفت دهید. تکه های مرغ را روی پیاز بچینید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. لپه های خیس شده را به مرغ و پیاز اضافه کنید. حالا کمی مواد را با هم تفت دهید. بر روی مواد آب به مقدار لازم بریزید و شعله را کم کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ ترش گیلانی, سیر له شده را به همراه سبزیجات معطر خرد شده در ظرفی جدا در روغن تفت دهید. بعد از اینکه تکه های مرغ و لپه ها کمی له شدند، آن گاه سبزی و سیر سرخ شده را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر نمک، فلفل، زعفران و آب نارنج را اضافه کنید. حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و خوب به هم بزنید. زمانی که خورش شما خوب جا افتاد و پخته شد، در ادامه تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شود. خورش شما بعد از ۱۰ دقیقه آماده خوردن می باشد. نکات طلایی در تهیه مرغ ترش گیلانی در این دستور پخت مرغ ترش گیلانی توجه کنید که تخم مرغ ها آب خورش را می کشد. از آنجا که خورش نباید آبکی باشد، قبل از اضافه کردن تخم مرغ آب غذا را به اندازه کنید. حتما لپه ها را از شب قبل در آب خیس کنید تا همزمان با مرغ آماده شود. زمان تفت دادن سبزی و سیر بسیار مختصر است و برای طعم بهتر این زمان را رعایت کنید. از اینکه در تهیه مرغ ترش گیلانی همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گزاریم و امیدواریم طرز پخت مرغ ترش مورد توجه شما واقع شده باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع غذا با مرغ کلیک نمایید. The post طرز تهیه مرغ ترش گیلانی و نکات طلایی برای ایجاد بهترین طعم appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.