بادمجان دارای خواص بیشمار و کم کالری است، و برای افراد دیابتی و کم خون نیز بسیار مفید است، زیرا دارای اندیس گلیسمی پایین تر از ۱۵ می باشد. در این مطلب طرز تهیه مربای بادمجان بسیار خوش طعم و متفاوت را تهیه کرده ایم که برای شما همراهان گرامی ارائه می دهیم تا پایان با ما همراه باشید. مربای پوست پرتقال، مربای تمشک و مربای زردآلو از جمله مرباهای خوش طعمی هستند که طرفداران زیادی دارند. دستور پخت آن ها را در روزهای گذشته آموزش دادیم، مربا بادمجان نیز همچون دارای طعم و مزه بسیار ایده آلی است که پیشنهاد می کنیم نحوه درست کردن مربای بادمجان را از دست ندهید. مواد لازم : شکر : ۱ کیلو آب : ۴ لیوان پسته : به میزان لازم بادمجان قلمی: ۱ کیلو زعفران : مقداری هل : مقداری طرز تهیه مربای بادمجان : ابتدا بادمجان ها را شسته پوست بگیرید، کلاهک آن ها را جدا کنید، آن ها را درون قابلمه ای بریزید آب به آن اضافه نمایید. به طوری که آب کاملا رویشان را بگیرد، ظرف را در روی شعله قرار دهید، فقط کافی است سی دقیقه زمان دهید تا مواد لازم آماده شود و ظرف یکی دو ساعت مربا را آماده کنید و در سر سفره صبحانه تان قرار دهید. بعد از یک ربع بادمجان را از درون آب خارج کنید. در مرحله بعد شکر را درون ظرفی ریخته یک لیتر آب به آن اضافه نمایید، و در روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس بادمجان های آماده شده را درون آن بریزید تا شربت قوام آمده به خورد بادمجان برود، سپس هل و زعفران را به مربا اضافه کرده و در مرحله آخر پسته های خلال شده را به مربا بیفزایید، مربا را از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن در ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید. هنگام مصرف با پودر پسته تزیین کنید. در این مقاله دستور تهیه مربای بادمجان با طعمی بی نظیر را برای شما همراهان گرامی ارائه دادیم، امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن در کنار افراد خانواده لذت ببرید. The post طرز تهیه مربای بادمجان که حتما عاشقش می شوید appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.