شکلات که خواصی چون جلوگیری از کاهش حافظه، سکته مغزی و بیماری های قلبی و .. را دارا است، بسیار پرطرفدار و محبوب در میان همه می باشد. علاقمندان به بستنی شکلاتی و شیر کاکائو می توانند به نحو احسن و به زیبایی با کمی سس شکلات و خامه آن را تزیین نموده و سرو نمایند و با اشتهای بیشتری آن را نوش جان کنند. در ادامه با طرز تهیه شکلات گلاسه خوشمزه به خصوص برای علاقمندان به شکلات، همراه شما هستیم. شکلات سبب کاهش کلسترول، جلوگیری از کاهش عملکرد ادراکی و کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی می باشد. شکلات گلاسه جزء نوشیدنی های سرد می باشد که ماده اصلی آن بستنی شکلاتی و شیر کاکائو است. در تهیه شکلات گلاسه هم می توانید از شکلات تخته ای آب شده و هم از سس شکلاتی که براحتی می توانید با پودر کاکائو، شکر و آب سرد تهیه نمایید، استفاده کنید. مواد لازم: بستنی شکلاتی: ۱۰۰ گرم سس شکلاتی با شکلات تخته ای آب شده: دو قاشق غذاخوری شیر کاکائو ی سرد: نصف لیوان شکات تخته ای رنده شده و خامه برای تزیین: به میزان لازم طرز تهیه شکلات گلاسه: ابتدا یک قاشق غذاخوری سس شکلاتی را در لیوانی که می خواهید در آن شکلات گلاسه را سرو نمایید بریزید و با تکان دادن لیوان، دیواره های لیوان را به طور کامل شکلاتی نمایید. سپس بستنی شکلاتی را به صورت دو یا سه اسکوپ ( برای زیبایی بیشتر) در لیوان قرار دهید. بعد از آن شیر کاکائو را اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری سس شکلاتی روی بستنی ها بریزید و روی آن را با خامه و تکه های رنده شده شکلات و یا با هرچیز دیگر بسته به سلیقه خود تزیین نمایید. شما می توانید با استفاده از دستور تهیه شکلات گلاسه این نوشیدنی سرد بسیار خوشمزه را در منزلتان تهیه نمایید و برای اعضای خانواده و یا در مجالس و مهمانی های خود سرو نمایید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع نوشیدنی های سرد به قسمت نوشیدنی سرد مراجعه کنید. The post طرز تهیه شکلات گلاسه فوق العاده با طعم ایده آل در منزل appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.