طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی به خاطر ترد و سبک بودن آن، همواره مورد توجه قرار می گیرد. البته شیرینی پاپیونی نیز تا حدودی ترد و شکننده است. انتخاب نوع شیرینی بسته به ذائقه شما بسیار متفاوت خواهد بود. بعضی از افراد علاقه به خوردن شیرینی های طعم دار مانند شیرینی دارچینی دارند. مواد لازم تخم مرغ: ۳ عدد آرد: ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری گردو خرد شده: یک پیمانه وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری شکر دانه ریز: سه چهارم پیمانه طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی برای پخت شیرینی پفکی گردویی، ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۱۶۰ درجه تنظیم کنید. زرده تخم مرغ را بهتر است از سفید جدا کنید. زرده های جدا شده را داخل یک کاسه بریزید. وانیل را به آن اضافه کنید. وانیل و زرده تخم مرغ را با چنگال و یا همزن دستی خوب به هم بزنید. در ادامه شکر دانه ریز را آرام آرام به آن اضافه کنید. همه شکر را یک مرتبه نریزید و بعد از هر بار ریختن آن را به هم بزنید. در آخر نیز همه مواد را با همزن هم بزنید. این هم زدن را تا زمانی که مواد شما یک دست شود و حجم بگیرد، ادامه دهید. باید رنگ این مخلوط به رنگ کرم و کش دار شود. حالا بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید. برای پف کردن بیشتر شیرینی و ایجاد بافتی نرم در آن، بهتر است آرد و بکینگ پودر ترکیبی را با هم الک کنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را به دیگر مواد اضافه کنید. با یک همزن چوبی مواد مخلوط شده را به هم بزنید تا یک دست شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی, گردوها را اضافه کنید. هرچه تکه های گردو درشت تر باشد، شیرینی آماده شده شما نیز حجیم تر خواهد بود. هم زدن را ادامه دهید. آن گاه کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی این سینی قرار دهید. این مواد را با فاصله بر روی سینی بگذارید. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. سینی را از فر خارج کنید و منتظر بمانید تا خنک شود. شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. آن ها را در ظرف در دار بچینید یا یک سلفون بر روی آن بکشید تا خشک نشوند. امیدواریم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی مورد توجه شما علاقه مندان به هنر شیرینی پزی قرار گرفته باشد و از طعم این شیرینی خوشمزه و ترد نهایت لذت را ببرید. شما عزیزان در صورت تمایل می توانید به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید و از آن دیدن بفرمایید. The post طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و لذیذ appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.