کیک بستنی از انواع دسرهای سرد و خوشمزه است که شما می توانید این نوع کیک را در منزل به سادگی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی از بستنی شکلاتی و بستنی وانیلی و وانیل و شکر و کره و بیکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو و شکلات و سس کارامل و تخم مرغ و نمک استفاده می شود. کیک بستنی شکلاتی و چیز کیک شکلاتی و کیک خیس از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم هستند و اگر شما تمایل دارید پذیرایی باشکوهی از مهمان هایتان داشته باشید بهتر است این نوع کیک ها را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. مواد لازم بستنی وانیلی : ۷۵۰ گرم بستنی شکلاتی : ۷۶۰ گرم شکر : یک پیمانه وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری کره ذوب شده : نصف پیمانه آرد : ۲/۳ پیمانه بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری پودر کاکائو : نصف فنجان شکلات : ۲۲۵ گرم تخم مرغ : دو عدد سس کارامل : یک پیمانه نمک : نوک قاشق چاخوری طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی در منزل ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود. درون ظرفی مناسب پودر کاکائو و آرد و بیکنیگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و با کمک چنگال و یا همزن این مواد را هم بزنید. درون ظرف دیگری کره ذوب شده و شکر و تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی مخلوط آرد و پودر کاکائو را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس با کمک همزن دستی و یا همزن برقی همه این مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. کف و اطراف قالب کیک را چرب کنید و مایع کیک را درون قالب بریزید. قالب کیک را به مدت ۲۸ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک کمی سرد شود سپس کیک را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه کیک به طور کامل سرد شد آن را از یخچال بیرون آورید. بستنی وانیلی را روی کیک بریزید سپس بستنی را در همه سطح کیک پخش کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک بستنی یک لایه بستنی شکلاتی روی بستنی وانیلی بریزید. این دسر خوشمزه را با شکلات های خرد شده به زیبایی تزیین کنید و قالب کیک را به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون فریزر بیرون آورید و در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک سس کارامل آن را تزیین کنید و کیک بستنی را برای سرو در اندازه های دلخواه برش دهید. در طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی برای پخت کیک بهتر است از قالب قلاب دارد با قطر ۲۲ سانت استفاده کنید. امیدواریم از تهیه این دسر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. نوش جان The post طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی بسیار خوشمزه در منزل appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.