یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی نارگیلی، شیرینی نارگیلی پفکی است. این شیرینی یک شیرینی خانگی بدون استفاده از فر است. این نوع شیرینی برای کسانی که نارگیل دوست دارند، گزینه مناسبی محسوب می شود. در این مطلب ما به شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر را آموزش می دهیم. مواد لازم شیر عسلی: یک قوطی مغز پسته: ۱۰۰ گرم پوست گرفته مغز دانه ی هل: یک قاشق مربا خوری سر خالی پودر نارگیل: ۵/۲(۲۰۰ گرم+۵۰ گرم) طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر در تهیه شیرینی نارگیلی پفکی مانند شیرینی پفکی گردویی، شیرینی نخودچی به استفاده از فر نیاز نداریم و می توانیم با سرعت بیشتری آن را تهیه کنیم. برای شروع طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر مقداری هل سبز را داخل نایلون قرار دهید و با هاون آن را بکوبید. این کار کمک می کند که پوست هل به راحتی جدا شود. آن گاه مغز هل را بیرون بیاورید. حالا مغز سیاه را با هاون بکوبید تا عطرش در هوا منتشر شود. در ادامه هل سیاه را از نایلون بیرون آورید و پسته را درون نایلون بریزید. سپس پسته را بکوبید. مراقب باشید که پسته ها را له نکنید. ۲ لیوان پودر نارگیل، شیر عسلی، مغز هل و پسته را در قابلمه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. زیر قابلمه را روشن کنید و آن را حرارت ملایم دهید. به صورت مداوم و پیوسته هم بزنید. اگر این هم زدن را به صورت مداوم ادامه ندهید، شیر عسلی و نارگیل خواهد سوخت و شیرینی شما بد رنگ خواهد شد. وقتی آب اضافی شیرینی گرفته شد و بدون آب شد شیرینی خوشمزه شما آماده است. در مرحله پایانی دستور پخت شیرینی نارگیلی بدون فر، اجاق گاز را خاموش کنید و منتظر بمانید تا سرد شود. وقتی مواد شما سرد شد از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و در پودر نارگیل(۵۰ گرم) بزنید تا کاملا نارگیلی شود. برای سرو می توانید خمیر را در ظرف های مناسبی قرار دهید یا از کپسول استفاده کنید. نکات مهم برای پخت شیرینی نارگیلی بدون استفاده از فر بهتر است از ظرف تفلون استفاده شود. چون مواد شیرینی به ظروف دیگر می چسبد. هر چه شیرینی شما سردتر شده باشد، گرد کردن آن آسان تر خواهد شد. بهتر است اندازه کوچک تر از گردو را برای شیرینی در نظر بگیرید تا زیباتر شود. سعی کنید اندازه شیرینی خیلی کوچک و خیلی بزرگ نباشد. در این مطلب با دستور تهیه شیرینی نارگیلی پفکی بدون استفاده از فر آشنا شدید. امیدواریم این مطلب شما را در پخت یک شیرینی خوشمزه و خوش طعم یاری کند. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک از انواع شیرینی در سایت دیدن بفرمایید. The post طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و نکاتی برای پخت بهتر appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.