بستنی نوتلا از انواع بستنی های خوش طعم است و شما می توانید این نوع بستنی را به راحتی و با صرف مدت زمان کمی در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه بستنی نوتلا از مواد ساده ای نظیر نوتلا و خامه و شیر و شکر و تخم مرغ استفاده می شود. بستنی وانیلی و بستنی نوتلا و بستنی کاکائویی از انواع بستنی ها خوش طعم هستند و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که تمایل دارید در روزهای گرم تابستان در منزل بستنی تهیه کنید بهتر است از تهیه این نوع بستنی غافل نشوید. مواد لازم نوتلا : ۳/۴ پیمانه خامه : دو پیمانه شکر : ۲/۳ پیمانه شیر : یک پیمانه تخم مرغ : دو عدد طرز تهیه بستنی نوتلا در منزل برای تهیه بستنی نوتلا ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید سپس با کمک همزن تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفیده و زرده آن ها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه بستنی نوتلا شکر را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و مایع بستنی را هم بزنید. نوتلا را به مایع بستنی بیفزایید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله از طرز تهیه بستنی نوتلا خامه صبحانه و شیر را به مایع بستنی اضافه کنید و دوباره با کمک همزن مواد بستنی را هم بزنید تا همه مواد در شیر حل شوند. درون ظرف بزرگی تکه های یخ را بریزید و مقداری نمک روی روی تکه های یخ بپاشید. ظرف فلزی را درون ظرف یخ به صورتی قرار دهید که زیر و اطراف ظرف فلزی تکه های یخ قرار بگیرند و مقداری صبر کنید تا ظرف فلزی سرد شود. مواد بستنی را درون ظرف فلزی بریزید و با سرعتی ثابت مواد بستنی را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. ظرف ها را درون فریزر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف ها را از درون فریزر خارج کنید. با کمک همزن یخ های بستنی را بشکنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بستنی را هم بزنید تا مانند بستنی معمولی نرم شود. در این مرحله بستنی نوتلا آماده سرو است و شما می توانید این بستنی را درون ظرف های مناسبی برای سرو بریزید و با کمک روش های تزیین بستنی آن را تزیین کنید. اگر تمایل دارید بستنی سفت شود می توانید بعد از شکستن تکه های یخ بستنی آن را درون ظرف درب داری بریزید سپس بستنی را درون فریزر قرار دهید تا به خوبی سفت شود. روش تهیه بستنی نوتلا با بستنی ساز مایه بستنی را به روشی که در مطالب بالا ذکر شد تهیه کنید و دستگاه بستنی ساز را از ۱۲ ساعت قبل درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده دستگاه را از فریزر بیرون آورید. مایه بستنی را درون ظرفی مناسب بریزید و روی ظرف را با کمک نایلون بپوشانید و ظرف را درون فریزر قرار دهید. بعد از اینکه روی مایع بستنی یک لایه یخ زد ظرف را از درون فریزر خارج کنید و بستنی را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید دستگاه بستنی ساز بستنی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ هم بزند تا بستنی غلیظ و بسته شود در این مرحله بستنی آماده سرو است و اگر تمایل دارید بستنی سفت تر شود می توانید آن را از دستگاه بستنی ساز خارج کنید سپس بستنی را درون ظرف فلزی درب داری بریزید و ظرف را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید. نکات طلایی در تهیه بستنی نوتلا برای تزیین بستنی نوتلا می توانید از گردو و خامه فرم گرفته و سس شکلاتی و برش های میوه و … استفاده کنید. اگر تمایل دارید بستنی نوتلا را به صورت سالم و بهداشتی تر تهیه کنید بهتر است از نوتلای خانگی در طرز تهیه بستنی نوتلا استفاده کنید. اگر تمایل دارید بستنی نوتلا طعم بی نظیری داشته باشد بهتر است نوتلا را در منزل خودتان تهیه کنید و برای طعم بهتر آن از مغزهای بادام و بادام هندی و بادام زمینی استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید از میزان شکر زیادی در طرز تهیه بستنی نوتلا استفاده کنید زیرا بستنی دیرتر می بندد و اگر میزان شکر استفاده شده بیشتر از حد معمول باشد بستنی نوتلا اصلا نمی بندد. در این مطلب با طرز تهیه بستنی نوتلا در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این بستنی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع بستنی کلیک کنید. The post طرز تهیه بستنی نوتلا با دو روش متفاوت و فوت و فن های تهیه آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.