پیتزا از انواع فست فود های لذیذ و خوشمزه است، که در بین افراد مختلف و بچه ها طرفداران زیادی دارد، در این مقاله طرز تهیه پیتزا رولی را تهیه کرده ایم، شما می توانید این غذای خوشمزه و عالی را در منزل تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. پیتزا ها به گونه های مختلفی تهیه می شوند، از پر طرفدارترین آن ها می شود به پیتزا فیلا دلفیا و پیتزا کالزونه ایتالیایی اشاره کرد، که بسیار متفاوتند، انواع پیتزا را می توانید به آسانی در منزل تهیه نمایید. مواد اولیه: کالباس : ۱۵۰ گرم سوسیس : ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا : ۳۰۰ گرم آویشن : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد سس کچاب : به میزان لازم طرز تهیه پیتزا رولی : برای درست کردن پیتزا رولی ابتدا : خمیر پیتزا را که در روزهای گذشته با طرز تهیه آن آشنا شدید، مانند دستور قبل در منزل تهیه کرده، روی میز آرد بپاشید، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، خمیر را مستطیل شکل به وسیله وردنه پهن کنید، روی خمیر را با سس کچاب کاملا پوشش دهید، مقداری از پنیر را روی خمیر بپاشید، (در صورت استفاده کردن از گوشت چرخ کرده یا مرغ آن ها را بپزید و در روی مواد پخش کنید) فر را با درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بگذارید نیم ساعت گرم شود. کالباس را ورقه ای برش دهید روی خمیر بچینید و سپس سوسیس را حلقه ای برش بزنید و روی کالباس بچینید. در مرحله بعدی دستور پخت پیتزا رولی، روی خمیر را پنیر بریزید، و از طرف عرض خمیر را از دو طرف روی هم بیاورید، سپس شروع به رول کردن خمیر از جهت طول آن کنید. سینی را از درون فر خارج کرده، و کف آن را چرب کرده، خمیر رول شده را برش داده، درون سینی فر بچینید، در روی خمیر های رول شده می توانید فلفل سیاه و آویشن بپاشید. سینی فر را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید، تا پیتزا رولی خوشمزه و خوش طعم شما آماده شود. در این مطلب با طرز تهیه پیتزا رولی غذای لذیذ و محبوب که به صورت مرحله به مرحله صورت گرفت آشنا شدید، امیدواریم از تهیه این پیتزا نهایت استفاده را برده باشید. The post طرز تهیه پیتزا رولی غذای محبوب و لذیذ appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.