فست فودها غذایی هستند که اگر در منزل و به روش خانگی تهیه شوند، با اطمینان بیشتری می توان آن ها را مصرف کرد. پیتزا مرغ و قارچ، پیتزا ایتالیایی، همبرگر و بسیاری از ساندویچ ها از جمله غذاهای فست فودی هستنند. در طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ همراه ما باشید. مواد لازم کالباس: ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا: ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم فلفل دلمه ای: ۱۰۰ گرم سس گوجه فرنگی: چهار قاشق غذاخوری قارچ: ۲۰۰ گرم(معادل یک بشقاب میوه خوری) خمیر پیتزا: ۴ عدد سوسیس: نیم کیلو طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ به روش خانگی سوسیس ها را خرد کنید. کالباس ها را روی هم قرار دهید و خرد کنید. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید. روی هر خمیر پیتزا یک قاشق غذاخوری سس بمالید. کمی خمیر پیتزا روی آن بریزید. قارچ ها را روی خمیر قرار دهید. فلفل دلمه خرد شده را روی آن قرار دهید. بهتر است مواد به صورت لایه لایه و به ترتیب روی هم قرار گیرند تا پخت پیتزا بهتر انجام شود. سوسیس را حالا روی آن بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ, کمی پنیر پیتزا و کالباس بریزید و در آخر نیز دوباره پنیر پیتزا بریزید. چهار پیتزا آماده شده را در سینی فر قرار دهید. فر را باید از نیم ساعت قبل با شعله متوسط(۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن کرده، سینی را در داخل فر قرار دهید. ۲۰ دقیقه اجازه دهید سینی داخل فر باقی بماند تا پنیر پیتزا آب شود. آن گاه شعله گریل را روشن کنید و پیتزا را به مدت ۵ دقیقه زیر شعله گریل قرار دهید تا روی پیتزا نیز برشته شود. حالا می توانید پیتزا را به ۸ تکه مساوی تقسیم کنید و نوش جان بفرمایید. از اینکه در دستور تهیه پیتزا کالباس و قارچ همراه ما بودید، از شما متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن انواع پیتزا کلیک نمایید. The post طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ خانگی به سبک فست فود ها appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.