پنیر پیتزا از انواع پنیرهای نرم است که در طرز تهیه انواع پیتزا و لازانیا مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید این نوع پنیر را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی از شیر و قرص مایه پنیر و نمک و جوهر لیمو استفاده می شود و بهتر است در تهیه پنیر پیتزا فوت و فن هایی را رعایت کنید تا بتوانید پنیر پیتزایی با کیفیت را در منزل درست کنید. پنیر پیتزا و خمیر پیتزا از اصلی ترین مواد در تهیه انواع پیتزا هستند و بهتر است شما این مواد اصلی را در منزل تهیه کنید تا بتوانید انواع پیتزاهای خوشمزه و سالم را در منزل درست کنید. مواد لازم قرص مایه پنیر : ۱/۴ شیر : دو لیتر جوهر لیمو : ۱/۲ قاشق چایخوری نمک : به مقدار لازم طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی با ساده ترین روش برای تهیه پنیر پیتزا ابتدا شیر را با دمای ۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید و جوهر لیمو را درون مقداری آب حل کنید. جوهر لیمو را به شیر بیفزایید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر شیر را حرارت بدهید. در مرحله بعدی طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی قرص مایه پنیر را درون ۱/۴ فنجان آب به خوبی حل کنید. قرص حل شده را هم به شیر اضافه کنید و حرارت شعله گاز را کم کنید. به مدت چند دقیقه شیر را هم بزنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیر منعقد (دلمه ) شود سپس دلمه ها را با کمک یک چاقوی تیز ببرید. در این مرحله از طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی باید به سراغ پخت پنیر بروید توجه داشته باشید که این مرحله نباید بیشتر از ۱۵ دقیقه طول بکشد زیرا مزه و کیفیت پنیر از بین می رود. تکه های پنیر را درون صافی بریزید تا آب اضافی از تکه های پنیر خارج شود سپس پنیر را با کمک دست و یا قاشق به خوبی ورز دهید. مقداری نمک به پنیر اضافه کنید و دوباره پنیر را ورز دهید. توجه داشته باشید که ورز دادن پنیر در این مرحله از دستور تهیه پنیر پیتزای خانگی باید به قدری باشد که شکل ظاهری پنیر پیتزا به صورت یکدست در آید. سپس درون یک ظرف را پر از آب و یخ کنید و پنیر را به مدت ۶۰ دقیقه درون ظرف آب و یخ قرار دهید تا پنیر پیتزا کش دار و آماده شود. نکات طلایی در تهیه پنیر پیتزا خانگی برای حفظ تازگی پنیر پیتزا بهتر است آن را درون نایلونی تمیز بپیچید و سپس پنیر پیتزا درون فریزر و یا یخچال قرار دهید. شیری که در تهیه پنیر پیتزا خانگی به کار برده می شود باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده است و استریلیزه و یا هموژنیزه است برای تهیه پنیر پیتزا مناسب نیست همچنین پاستوریزه بودن شیر برای درست کردن پنیر پیتزا بسیار مهم و ضروری است. قرار دادن پنیر پیتزا درون ظرف آب و یخ باعث انسجام بیشتر پنیر پیتزا می شود. فاصله زمانی بین افزودن جوهر لیمو و مایه پنیر باید بدین صورت باشد که بعد از اضافه کردن جوهر لیمو باید به مدت چند دقیقه شیر را به خوبی هم بزنید سپس مایه پنیر را به شیر اضافه کنید. گران ترین ماده اولیه و ضروری برای تهیه انواع پیتزا پنیر پیتزا است بنابراین بهتر است کدبانوهای عزیز برای درست کردن پنیر پیتزا خانگی در منزل دست به کار شوند تا بتوانند پنیر پیتزای سالم تری را درست کنند. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع فست فود کلیک کنید. The post طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی فوق العاده عالی و نکات کلیدی در تهیه آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.