گوشت بوقلمون در دو نوع گوشت سفید و قرمز وجود دارد. بنابراین استیک بوقلمون بسته به اینکه از کدام قسمت گوشت تهیه شود، متفاوت است و مانند استیک گوشت گوسفندی و استیک گوشت گوشت گوساله نیست. گوشت قرمز آن، قسمت ران گوشت می باشد و بال و سینه جزء گوشت های سفید محسوب می شوند که بسیار کم چربی هستند. طرز تهیه استیک بوقلمون با روش های متفاوتی برای طعم بخشی به گوشت همراه است. مواد لازم برای دو نفر سینه بوقلمون: یک عدد ۲۰۰ گرمی پودر سیر: به میزان لازم فلفل و آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری سس خردل: یک قاشق غذا خوری سویا سس: یک چهارم پیمانه مواد لازم برای سس قارچ قارچ: ۵ الی ۶ عدد شیر: یک لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم آرد: یک قاشق غذا خوری کره: ۵۰ گرم طرز تهیه استیک بوقلمون خوش طعم گوشت سینه بوقلمون را به دو یا سه فیله برش دهید. اگر می خواهید استیک شما نازک باشد، باید برش های نازکی بر روی فیله ایجاد کنید. فیله های برش داده شده را در کیسه فریزر یا زیپ لاک قرار دهید. هوای آن را بگیرید. با بیفتک کوب روی آن ها بکوبید تا پهن تر و نازک تر شوند. سویا سس، خردل، روغن زیتون و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. فیله ها را در ظرفی قرار دهید و اجازه دهید به مدت یک ساعت گوشت بوقلمون در این سس مزه دار قرار بگیرد. بعد از نیم ساعت ظرف فیله ها را از یخچال بیرون آورید. فیله ها را برگردانید تا هر دو سمت فیله ها به خوبی مزه دار شود. اگر گوشت نازک باشد، مسلما زودتر پخته می شود. سیب زمینی و کلم بروکسل از جمله سبزیجات مورد استفاده در کنار استیک می باشد. سیب زمینی ها را با پوست و به صورت درشت برش بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه استیک بوقلمون, سیب زمینی و بروکسل های درسته را در ظرفی بریزید و روی آن نمک، روغن زیتون، فلفل و آویشن بریزید. حالا آن را در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. حالا سیب زمینی و کلم را به استیک اضافه کنید. در صورت تمایل بر روی کلم و سیب زمینی آب لیمو ترش بریزید. برای تهیه سس قارچ، قارچ ها را در کمی روغن تفت دهید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد از هم زدن آرد و شیر را با آن ترکیب کنید. منتظر بمانید تا سس جا بیفتد. نکات مهم برای طبخ بهتر استیک بوقلمون شما برای پخته کردن سبزیجات، می توانید آن ها را آب پز یا بخار پز کنید. پختن کلم و سیب زمینی زمان بر هست. بنابراین بهتر است قبل از تهیه استیک، آن ها را آماده کنید. بهتر است سبزیجات کنار استیک را طعم دار کنید. از همراهی شما عزیزان تا پایان مطلب کمال تشکر را داریم و امیدواریم طرز تهیه استیک بوقلمون مورد عنایت و رضایت شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع استیک کلیک فرمایید. The post طرز تهیه استیک بوقلمون و فوت و فن ها پخت بهتر appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.