سوپ برش را مانند سوپ سبزیجات، سوپ کدو حلوایی، سوپ جو و… بهتر است در فصل زمستان تهیه شود. در بیشتر فرهنگ ها از سوپ به عنوان یک پیش غذایی گرم و مطلوب استفاده می شود. اگر به دنیال طبخ یک سوپ خوشمزه زمستانی هستید، در طرز تهیه سوپ برش روسی ما را دنبال بفرمایید. همان طور که می دانید سوپ از جمله غذاهایی است که دارای حد و مرز خاصی نیست و در کشورهای مختلف به سبک های متفاوتی تهیه می شود. در اکثر کشورها این نوع خوراک را به عنوان یک پیش غذا معرفی می کنند. مواد لازم چغندر: یک عدد هویج: ۲ عدد نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم دارچین: به میزان لازم ماست: ۵۰ گرم خامه: ۱۰۰ گرم لوبیا سبز: ۱۵۰ گرم گوشت ماهیچه: ۸۰۰ گرم کلم برگ سبز: ۸۰۰ گرم پیاز: یک عدد سیب زمینی کوچک: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری طرز تهیه سوپ برش روسی گوشت ماهیچه را به قطعات درشت خرد کنید. یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. آن گاه روغن را در قابلمه بریزید و پیاز را بعد از داغ شدن روغن، به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیازها به شکل طلایی در آمدند، قطعات گوشت را به روغن اضافه کنید. گوشت را داخل روغن و پیاز تفت دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ برش روسی، ادویه ها را به آن اضافه کنید. آن گاه دوباره با حرارت ملایم ادویه را نیز به همراه آن ها تفت دهید. مقداری آب روی آن بریزید و منتظر بمانید تا گوشت ها پخته شوند. در یک ظرف دیگر، سبزیجات را به ترتیب دیر یا زود پز بودن تفت دهید. ابتدا چغندر را خرد کرده و در داخل روغن تفت دهید. چغندر را به باقی مواد اضافه کنید. این بار هویج را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید. آن را نیز به قابلمه اضافه کنید. لوبیا سبز را نیز تفت مختصری دهید و به مواد در حال جوش اضافه کنید. وقتی که مواد نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را در روغن تفت دهید و به سوپ اضافه کنید. در مرحله نهایی طرز تهیه سوپ برش روسی نیز رب گوجه فرنگی را به سوپ اضافه کنید. سوپ که پخته شد، سوپ را در ظرفی بکشید. ماست و خامه را با هم ترکیب کنید. بر روی سوپ بریزید و این سوپ خوشمزه را با ترکیبی از ماست و خامه میل بفرمایید. در این مطلب با دستور پخت سوپ برش یکی از خوشمزه ترین سوپ های روسی آشنا شدید. امیدواریم طعم این سوپ را دوست داشته باشید و آن را در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید. در صورت تمایل به بخش انواع آش و سوپ مراجعه نمایید و از سایر مطالب ما در سایت دیدن فرمایید. The post طرز تهیه سوپ برش روسی با طعم بسیار عالی appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.