سوپ ترخینه از انواع سوپ های محلی پرطرفدار کرمانشاه است و شما می توانید در روزهای سرد سال این سوپ خوشمزه را در منزل بپزید. در طرز تهیه سوپ ترخینه از آب مرغ و ترخینه و لپه و عدس و پیاز و ادویه و اسفناج استفاده می شود و همچنین این سوپ خوشمزه پیش غذایی مناسب برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف است. سوپ ترخینه و آش ترخینه و سوپ جو از انواع غذاهای ایرانی بی نظیر و خوشمزه هستند و اگر شما به پخت انواع آش و سوپ علاقه مند هستند بهتر است از پخت این غذاهای خوشمزه در منزل غافل نشوید. مواد لازم برای ۵ نفر آب مرغ : سه لیوان ترخینه : دو تکه لپه و عدس : ۱/۲ پیمانه پیاز درشت : ۱ عدد اسفناج خرد شده : سه قاشق غذاخوری زردچوبه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم طرز تهیه سوپ ترخینه خوشمزه و خوش طعم برای پخت سوپ ترخینه ابتدا ترخینه را به مدت ۶۰ دقیقه در مقداری آب خیس کنید. لپه و عدس را در قابلمه های جداگانه بپزید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ترخینه آب مرغ و ترخینه و پیاز خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید. بعد از پخته شدن لپه و عدس آن ها را به سوپ ترخینه اضافه کنید. توجه داشته باشید که اسفناج خرد شده را باید در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ ترخینه به غلظت مناسبی رسید این سوپ خوشمزه را درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک روش های تزیین سوپ آن را تزیین کنید. نکاتی برای پخت بهتر سوپ ترخینه اگر تمایل دارید سوپ ترخینه خوشمزه و مجلسی تر باشد بهتر است از گوشت بال و گردن مرغ به شکل ریز شده برای پخت این سوپ خوشمزه استفاده کنید. توجه داشته باشید می توانید گوشت گردن و بال مرغ را درون قابلمه ای جدا بپزید سپس بعد از پخته شدن گوشت آن را ریش ریش کنید و به سوپ بیفزایید. این سوپ خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام سبک میل کنید. در این آموزش با طرز تهیه سوپ ترخینه و نکاتی برای پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم از پختن این سوپ محلی و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع آش و سوپ کلیک کنید. The post طرز تهیه سوپ ترخینه خوش طعم و متفاوت appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.