خورشت ها از جمله غداهای محبوب و عام مردم ما است. خورشت آلو و اسفناج، خورشت مرغ ترش گیلانی، خورشت فسنجان و … از جمله خورش های خوشمزه است. خورشت قیمه خورشی است که لیمو عمانی و گوشت از جمله مواد اصلی آن هستند. در این مطلب، طرز تهیه قیمه با مرغ را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم مرغ: سه تکه لپه: دو سوم پیمانه پیاز متوسط: ۲ عدد زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری چوب دارچین: دو تکه رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری زرشک: نصف لیوان طرز تهیه قیمه با مرغ خورش قیمه مرغ نیز مانند هر نوع قیمه ای با لپه تهیه می شود. لپه را از شب قبل خیس کنید. مرغ ها را با نمک و فلفل، زردچوبه آغشته کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. پیازها را به شکل نگینی خرد کنید. پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید. زمانی که پیازها طلایی رنگ شدند، لپه های خیس خورده را آبکش کنید و به پیاز اضافه کنید. آن گاه بعد از یک تفت مختصر، سه لیوان آب به آن اضافه کنید. منتظر بمانید تا لپه ها بپزد. به طور تقریبی سه ساعت زمان برای پختن لپه ها نیاز دارید. در مرحله بعدی طرز تهیه قیمه با مرغ, رب گوجه فرنگی و زرشک را در مقداری روغن تفت دهید و نمک مورد نیاز را به آن اضافه کنید. اگر لازم بود می توانید مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. چوب دارچین را در آخر به آن اضافه کنید. خورش شما بعد از یک ساعت کاملا جا می افتد و می توانید آن را میل کنید. برای تزیین خورش نیز از زرشک و سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید. نکات لازم برای پخت بهتر قیمه با مرغ برای پخت سریعتر بهتر است لپه ها را از شب قبل در آب خیس کنید. چنین کاری باعث می شود پخت لپه بهتر انجام شود. تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید و سعی کنید آن را با ادویه طعم دار کنید. این مسئله باعث می شود طعم و بوی گوشت بهتر شود. برای اضافه کردن آب به خورش در حال جوش از آب داغ یا ولرم استفاده کنید. چون ریختن آب سرد بر روی حبوبات در حال جوش آن ها را سفت می کند. چوب دارچین یکی از موادی است که در طرز تهیه خورش قیمه با مرغ, بیشتر به منظور طعم دار کردن قیمه مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور طعم بهتر گوشت از آن استفاده کنید. به منظور اینکه قیمه شما خوشمزه شود، زمان پختن برای لپه و جا افتادن قیمه را رعایت بفرمایید. از توجه و همراهی شما در دستور پخت قیمه با مرغ خرسندیم و لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم. در صورت تمایل از انواع خورشت دیدن فرمایید. The post طرز تهیه قیمه با مرغ و نکاتی برای پخت بهتر این خورش appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.