ویتامین K نقش مهم و کلیدی در کمک به لخته شدن خون بازی می کند و می تواند از خونریزی بیش از حد جلوگیری نماید. بر خلاف سایر ویتامین ها، ویتامین K معمولا به عنوان مکمل غذایی مورد استفاده قرار نمی گیرد. این ویتامین در واقع گروهی از ترکیبات است. مهم ترین مورد از این ترکیبات با عنوان ویتامین K1 و K2 شناخته شده اند. ویتامین K1 از سبزیجاتی با برگ سبز و برخی از سبزیجات دیگر به دست می اید. ویتامین K2 گروهی از ترکیبات است که از طریق گوشت، پنیر، تخم مرغ و سنتز باکتری ها به دست می اید. ویتامین K1 اصلی ترین شکل از مکمل های ویتامین K در ایالت متحده آمریکاست. اخیرا برخی از افراد از ویتامین K2 برای درمان پوکی استخوان و از دست دادن استخوان ناشی از استروئید استفاده کرده اند اما تحقیقات در این مورد هنوز کامل نیست. در این مورد هنوز داده های کافی برای مصرف مقدار ویتامین K2 برای پیشگیری از پوکی استخوان وجود ندارد. چرا افراد ویتامین K مصرف می کنند؟ سطح پایین این ویتامین می تواند خطر خونریزی کنترل نشده را افزایش دهد. با اینکه کمبود ویتامین K در بزرگسالان نادر است، این شرایط در نوزادانی که تازه متولد شده اند شایع است. تزریق ویتامین K برای نوزادانی که تازه به دنیا آمده اند موضوع استانداردی است. این ویتامین همچنین برای بی اثر کردن اوردوز داروی رقیق کننده خون کومادین مورد استفاده قرار می گیرد. با اینکه کمبود ویتامین K زیاد رایج نیست اما اگر شرایط زیر را داشتید، ممکن است در معرض خطر بالاتری قرار داشته باشید: وجود بیماری که جذب در سیستم گوارشی را تحت تاثیر قرار می دهد. بیماری همچون بیماری کرون یا سلیاک مصرف داروهایی که با جذب ویتامین K تداخل داشته باشد وجود سوء تغذیه شدید مصرف الکل زیاد در چنین شرایطی پزشک می تواند مکمل ویتامین K را توصیه کند. استفاده از این ویتامین برای سرطان، برای نشانه های بیماری صبحگاهی، برای حذف رگ های عنکبوتی و سایر شرایط تایید نشده است. چه مقدار ویتامین K باید مصرف کنیم؟ مقدار توصیه شده از ویتامین K پایین است. بیشتر افراد ویتامین موردنیاز خود را از طریق رژیم غذایی دریافت می کنند: گروه مصرف کافی کودکان تا ۶ ماهگی ۲ میکروگرم در روز کودکان ۷ تا ۱۲ ماه ۲.۵ میکروگرم در روز کودکان ۱ تا ۳ سال ۳۰ میکروگرم در روز کودکان ۴ تا ۸ سال ۵۵ میکروگرم در روز کودکان ۹ تا ۱۳ سال ۶۰ میکروگرم در روز دختران ۱۴ تا ۱۸ سال ۷۵ میکروگرم در روز زنان ۱۹ سال و بالاتر ۹۰ میکروگرم در روز زنان باردار یا شیرده (۱۹-۵۰) زنان، زنان باردار و زنان شیرده (کمتر از ۱۹) ۹۰ میکروگرم در روز ۷۵ میکروگرم در روز پسران ۱۴ الی ۱۸ سال ۷۵ میکروگرم در روز مردان ۱۹ سال و بالاتر ۱۲۰ میکروگرم در روز در مورد ویتامین K ای که در مکمل ها و مواد غذایی یافت می شود، عوارض جانبی دیده نشده است. با اینحال، این موضوع در مورد دوز بالا صدق نمی کند. محققان حداکثر دوز امن را مشخص نکرده اند. منابع غذایی ویتامین K: منبع خوب و طبیعی از این ویتامین شامل موارد زیر است: سبزیجاتی همچون اسفناج و کلم بروکلی حبوبات و سویا تخم مرغ توت فرنگی گوشت عوارض احتمالی استفاده از ویتامین K: عوارض جانبی ویتامین K خوراکی در دوز پیشنهاد شده نادر است تداخلات: این ویتامین ممکن است با برخی از داروها تداخل داشته باشد. این داروها شامل آنتی اسیدها، داروهای رقیق کننده خون، آنتی بیوتیک ها، اسپرین و داروهای سرطان، تشنج، کلسترول بالا و سایر شرایط است. خطرات: نباید از مکمل های ویتامین K استفاده کنید مگر اینکه پزشک تجویز کرده باشد. افرادی که از کومادین برای مشکلات قلبی، اختلالات لخته شده یا سایر شرایط استفاده می کنند باید مقدار ویتامین K مصرفی را کنترل نمایند. آن ها باید با پزشک خود مشورت کنند. نوشته ویتامین کا (K) چیست؟ اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.