ترکیب سیاه دانه با هر ماده ای اثری متفاوت دارد و به همین دلیل از سیاه دانه به اشکال مختلف استفاده می کنند. در بهره وری از خواص دوسین باید بلافاصله بعد از پودر کردن سیاه دانه آن را با عسل مخلوط نمود تا اثر آن از بین نرود. دوسین قادر است که سلول هایی که در بیماری لوزالمعده دیابتی در حال مردن هستند را بازسازی کند. برای آشنایی کامل با خواص دوسین به مطالعه ادامه این مقاله بپردازید. خواص دوسین را بشناسید: معجون دوسین از فواید بی شماری برخوردار است که ما در ذیل به شرح کامل آن پرداخته ایم: یکی از خواص اصلی و مهم دوسین تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. اگر مدام و پی در پی سرما می خورید از خواص دوسین استفاده کنید. برای درمان تب های بلغمی و سوداوی از فواید دوسین می توان بهره گرفت. در آقایانی که به پروستات مبتلا هستند مصرف دوسین بسیار مفید است و عفونت های ادراری را درمان می کند و ادرار آور است. در درمان سردر هایی که به علت سرد مزاجی هستند، تاثیر دارد. در روزهای پایانی حاملگی با مشورت پزشک می توان از معجون دوسین برای کنترل درد و بالا رفتن مقاومت مادر باردار مصرف نمود. از خواص دوسین افزایش شیر مادران شیرده می باشد. برای برطرف کردن جوش های بدون التهاب این ترکیب را به صورتتان بمالید. برای دستگاه گوارش مفید است و انگل های روده را از بین می برد. برای درمان نفخ معده و دل دردهای پس از آن بسیار مفید است. از ابتلا به زخم معده پیشگیری و به درمان آن کمک می کند. بیماری های پوستی پیسی و لک سفید را درمان می کند. در دفع سنگ کلیه و مثانه بسیار تاثیر گذار است. از خواص سیاه دانه و عسل بدانید که از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان در بدن جلوگیری می کند چون تاثیر این معجون مدت ها در بدن باقی می ماند. عوارض داروهای شیمی درمانی بر کلیه را کاهش می دهد. از خواص دوسین انرژی زا بودن و برطرف کننده افسردگی می باشد. خوردن یک قاشق سوپ خوری از عسل و سیاه دانه برای درمان اضطراب و تنظیم ضربان قلب و طپش قلب مفید است. در درمان حساسیت و آلرژی و آسم می توان از خاصیت دوسین بهره برد. این معجون میل جنسی را افزایش می دهد. در درمان ناباروری به علت کمبود اسپرم می توان از این معجون با خاصیت افزایش اسپرم استفاده نمود. خواص سیاه دانه و خواص عسل در کنار هم یک درمانگر شگفت انگیز می شود که در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد . تاثیرات مفید آن بر روی بدن بی نهایت است. The post فواید و خواص دوسین (عسل و سیاه دانه) که شما را شگفت زده می کند appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.