کیک ها از میان وعده های خوشمزه ای هستند که در کشورهای مختلف به سبک های گوناگونی تهیه می شوند. کیک شکلاتی مکزیکی، کیک شکلاتی فرانسوی، کاپ کیک شکلاتی، کیک شکلاتی اتریشی و… نمونه ای از همین تفاوت ها در ملل مختلف است که هر کدام برای تهیه کیک شکلاتی دستور ویژه ای دارند. در طرز تهیه کیک آلمانی شکلاتی همراه ما باشید. مواد لازم پودر پودینگ شکلاتی: ۱۰۰ گرم پودر کیک شکلاتی: ۴۵۵ گرم خامه ترش: یک فنجان روغن مایع: نصف فنجان پودر اسپرسو: ۲ قاشق غذا خوری + یک قاشق غذا خوری اب شکلات چیپسی: یک و نیم فنجان آب گرم: نصف فنجان مواد لازم برای لایه های میانی و روی کیک زرده تخم مرغ: ۴ عدد نمک: یک چهارم قاشق چای خوری کره نرم شده: ۸ قاشق غذا خوری خامه پر چرب: یک فنجان عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری گردوی خرد شده: یک و نیم فنجان پودر یا چیپس شیرین نارگیل: ۲ فنجان شکر: یک فنجان طرز تهیه کیک آلمانی شکلاتی فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. دو عدد قالب ۲۲ سانتی متری را چرب کنید و آرد پاشی نمایید. پودر کیک، پودر پودینگ، خامه، آب، تخم مرغ، روغن نباتی و اسپرسو را کاملا با هم مخلوط کنید. در ادامه دستور پخت کیک آلمانی، شکلات های چیپسی را به آن اضافه کنید. آن گاه خمیر آماده شده را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کرده بودید، بریزید. این قالب ها را در طبقه وسط فر قرار دهید و منتظر بمانید ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذرد. برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، یک خلال دندان به کیک فرو کنید. اگر هنگام خروج، خمیری به آن نچسبیده بود، کیک پخته است. در مرحله پایانی طرز تهیه کیک آلمانی, بعد از بیست دقیقه که کیک از حرارت افتاد، می توانید آن را از قالب خارج کنید. برای تهیه مواد میانی کیک آلمانی زرده تخم مرغ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعدی، وانیل و کره را آرام آرام به آن اضافه کنید. هم زدن را تا به دست آمدن کرم سفت ادامه دهید. این مواد مخلوط شده را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارتی متوسط به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مدام هم بزنید تا مواد ترکیبی شما غلیظ شود. آن گاه می توانید آن را از روی حرارت بردارید. وقتی به دمای اتاق رسید، گردو و نارگیل را نیز به آن اضافه کنید و با آن ها ترکیب کنید. با یک چاقو دندانه دار، هر دو لایه کیک را از وسط نصف کنید تا ۴ لایه مساوی داشته باشید. روی هر لایه به میزان مساوی کرم گردویی بکشید و در ادامه لایه ها را روی هم قرار دهید. امیدواریم طرز تهیه کیک آلمانی را در کنار خانواده عزیز و محترمتان تجربه کنید و اوقات خوشی را در کنار یکدیگر سپری کنید. در صورت تمایل برای دیدن انواع کیک می توانید کلیک بفرمایید. The post طرز تهیه کیک آلمانی با طعمی متفاوت و خوشمزه appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.