کوکی شکلاتی یکی از شیرینی های ایده آل محسوب می شود که دستوری متفاوت با شیرینی شکلاتی دارد. البته شاید در بعضی از مراحل طرز تهیه کوکی شکلاتی نقاط مشترک با این نوع شیرینی یافت شود. این شیرینی را نیز در کنار بسیاری از شیرینی های مجلسی مانند شیرینی ناپلئونی، شیرینی پاپیونی، شیرینی زبان و … می توان به کار برد. بهتر است شیرینی کوکی شکلاتی به صورت گرم سرو شود تا طعم واقعی آن مشخص شود. مواد لازم کره: یک دوم پیمانه(۱۱۵ گرم) تخم مرغ: یک عدد کامل+ یک زرده تخم مرغ آرد: دو و یک سوم پیمانه(۳۰۰ گرم) چیپس شکلات: یک و یک چهارم پیمانه(۲۲۵ گرم) نمک: یک دوم قاشق چای خوری آرد ذرت: یک قاشق چای خوری جوش شیرین: یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه(۱۰۰ گرم) شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم) شکلات نوتلا: یک دوم پیمانه(۱۵۰ گرم) طرز تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه قبل از شروع، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. یک عدد کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید تا آماده باشد. در یک کاسه کره نرم شده (نزدیک به دمای اتاق) را بریزید و همزن را روشن کنید و آن را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه شکر دانه ریز و قهوه ای را به کره اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا شکر جذب کره شود و رنگ آن روشن شود. در همین مرحله از طرز تهیه کوکی شکلاتی باید تخم مرغ و زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد میکس شده اضافه کنید. حالا همزن را روی دور تند قرار دهید. همه مواد را هم بزنید. همزن را کنار بگذارید. نیمی از نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کوکی شکلاتی, آرد، جوش شیرین، نمک و آرد ذرت را مخلوط کنید و حالا آرام آرام این مواد خشک را به سایر مواد اضافه کنید. به آرامی هم بزنید. یک فنجان چیپس شکلات را با آن مخلوط کنید. چند ثانیه دیگر هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود. همزن را خاموش کنید و نصف دیگر نوتلا را به مواد اضافه کنید. با قاشق به آرامی هم بزنید. حالا خمیر را با اسکوپ روی کاغذ روغنی روی فر بریزید. فاصله لازم بین کوکی ها را رعایت کنید. چون کوکی ها بعد از پخت پهن می شوند. آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. از فر خارج کنید و بقیه شکلات چیپسی را روی کوکی های داغ بریزید. شکلات ها را کمی روی آن فشار دهید تا شکلات ها در خمیر فرو برود. حالا منتظر بمانید تا خنک شود و آن گاه نوش جان بفرمایید. اگر بعد از ده دقیقه که در فر بود کوکی پف کرد، آن را از فر خارج کنید و روی کوکی ها را فشار دهید تا پف آن برطرف شود. امیدواریم آشنایی با دستور پخت کوکی شکلاتی اشتیاق لازم برای امتحان آن را در شما به وجود آورده باشد و این شیرینی خوشمزه را در کنار خانواده نوش جان بفرمایید. در صورت تمایل به مشاهده دستور پخت انواع شیرینی کلیک فرمایید. The post طرز تهیه کوکی شکلاتی با طعم عالی و پخت آسان appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.