کاسترد از دسرهای ایده آل و خوشمزه محسوب می شود. این نوع دسر به صورت سرد سرو می شود. کاسترد با بیسکوییت، کاسترد آناناس و… از جمله کاستردهای طعم دار و خوشمزه هستند. در طرز تهیه کاسترد شکلاتی ما را همراهی بفرمایید. مواد لازم شیر: ۳ لیوان آب: ۲.۵ لیوان آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری شکر: دو سوم لیوان بیسکوییت پتی بور: به میزان لازم پودر کاسترد: ۵ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: برای تزیین طرز تهیه کاسترد شکلاتی خوشمزه در ابتدا ۲ لیوان از آب، یک قاشق غذاخوری آرد ذرت، ۲ لیوان شیر را داخل ظرف ریخته و مواد را خوب به هم بزنید تا یک دست شود. حالا ۴ قاشق غذاخوری پودر کاسترد را به مواد قبلی اضافه کنید و به هم بزنید. شکر را به مواد دیگر اضافه کنید. آن گاه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یک دست شود. مواد را مرتبا به هم بزنید تا به جوش آید و غلیظ شود. برای تهیه شکلات نیز در ظرفی جداگانه یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد و یک لیوان شیر را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کاسترد شکلاتی, باقیمانده آرد ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی ریخته تا مواد جذب یکدیگر می شوند. کلیه مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مرتب هم بزنید تا زمانی که مواد به جوش آمده و غلیظ شود. بعد از آماده شدن کاسترد و شکلات، کمی از مواد کاسترد را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن ها یک ردیف بیسکوییت بچینید. روی بیسکوییت ها کمی از شکلات بریزید. آن گاه دوباره روی لایه شکلاتی کمی کاسترد بریزید و دوباره روی کاسترد بیسکوییت بچینید. روی لایه بیسکوییتی آخر، کمی مایه شکلاتی ریخته و روی تمام سطح شکلات بقیه مواد کاسترد را بریزید. در نهایت روی کاسترد را با کمی شکلات و پودر نارگیل تزیین کنید. ظرف دسر کاسترد را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر ببندد و آماده خوردن شود. در صورتی که پودر کاسترد در دسترس نباشد، می توانید در طرز تهیه کاسترد از نشاسته ذرت استفاده کنید اما در آن صورت کرم کاسترد شما به رنگ سفید خواهد شد. حالا دسر شما آماده شده و می توانید این دسر را در یک ظرف بزرگ و یا در ظروف سرو تک نفره سرو کنید. البته سرو تک نفره شکیل تر و برای مهمانی مناسب تر است. امیدواریم دستور تهیه کاسترد شکلاتی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید این دسر را به راحتی در منزل تهیه و با تزیین ایده آل میل بفرمایید. The post طرز تهیه کاسترد شکلاتی خوشمزه و متفاوت appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.