پیتزاها در هر کشوری به سبک و روش های متعددی تهیه می شوند. پیتزا ایتالیایی، پیتزا مکزیکی، پیتزا فیلادلفیا و… پیتزاهای هستند که به سبک خاص مردم آن سرزمین تهیه می شوند و مواد لازم خود را دارند. در این مطلب، آموزش طرز تهیه پیتزا نیویورکی را به شما علاقه مندان به هنر آشپزی قرار داده ایم. مواد لازم فلفل سفید: یک قاشق مربا خوری لیمو ترش: نیم عدد سر شیر یا خامه: یک فنجان روغن زیتون: به میزان لازم خمیر پیتزا بزرگ: یک عدد گوشت نیم پز رشته رشته شده: ۲۰۰ گرم پنیر موزرلا: به میزان کافی پیاز: یک عدد متوسط سس: به میزان دلخواه طرز تهیه پیتزا نیویورکی با دستور اصلی ابتدا فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های نازک برش داده و در روغن زیتون تا زمان طلایی شدن سرخ کنید. خامه را بجوشانید تا کمی غلیظ شود. فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه پیتزا نیویورکی, پنیر پیتزا را روی سینی پهن کنید و بر روی آن به میزان دلخواه سس بریزید. پنیر موزرلا و گوشت به صورت یک لایه کامل بر روی خمیر پیتزا بریزید. سپس خامه را بر روی آن بریزید و در ادامه بقیه گوشت و قارچ را بر روی خمیر بریزید. در مرحله آخر، پیازهای سرخ و طلایی شده را بر روی خمیر پیتزا بریزید. برای کش آمدن پیتزا می توانید خمیر پیتزا بیشتری بر روی آن بریزید. سعی کنید از خمیر پیتزا مرغوب استفاده کنید تا در هنگام طبخ پیتزا دچار مشکل نشوید. توجه داشته باشید بعد از ۱۰ دقیقه به پیتزا سر بزنید و اگر رنگ آن متمایل به سرخ شده، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه ندهید پیتزا خشک شود. پیتزا نیویورکی شما آماده است و می توانید آن را با سس میل کنید. از اینکه در تهیه پیتزا نیویورکی با ما همراه بودید، متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن انواع پیتزا کلیک بفرمایید. The post طرز تهیه پیتزا نیویورکی با دستور پخت اصلی appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.