پودینگ ها از جمله دسرهای خوشمزه ای هستند که شیرینی آن متناسب با سلیقه و ذائقه شما تعیین می گردد. معمولا پودینگ زعفرانی، پودینگ شکلاتی، پودینگ موزی و… در بسیاری از مواد مانند نشاسته یا ژلاتین مشترک هستند. در ادامه با آموزش طرز تهیه پودینگ وانیلی همراه ما باشید. مواد لازم شیر: دو و یک چهارم پیمانه شکر: یک دوم پیمانه آرد: سه قاشق تخم مرغ: یک عدد کره: دو قاشق نشاسته ذرت: دو قاشق وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهیه پودینگ وانیلی برای تهیه پودینگ وانیلی ابتدا نشاسته را داخل ظرف بریزید. در ادامه، آرد را به آن اضافه کنید. و مواد را با هم مخلوط نمایید. کم کم شیر را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید. در نهایت همه مواد را تا مخلوط شدن و یک دست شدن هم بزنید. سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید و در ظرفی بریزید. سفیده تخم مرغ را آن قدر به هم بزنید تا کف کند و فرم بگیرد. در مرحله بعدی طرز تهیه پودینگ وانیلی, زرده های جدا شده را در ظرفی با وانیل به هم بزنید(بهتر است برای این کار از همزن برقی استفاده کنید). هم زدن را تا زمانی که تخم مرغ و وانیل به رنگ کرم شود، ادامه دهید. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و به هم بزنید. حالا مخلوط شیر، نشاسته و آرد را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد مخلوط شده را مدام به هم بزنید. این هم زدن را تا غلیظ شدن مواد ادامه دهید. آن گاه مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید. آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید چند دقیقه روی این حرارت ملایم باقی بماند. این مواد را مرتب به هم بزنید تا مواد شما غلیظ شود. در نهایت کره را اضافه کنید. پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. دسرها با قرار گرفتن در یخچال سیکل تهیه خود را به پایان می رسانند. البته این زمان بسته شدن دسر حتما باید رعایت شود که این مسئله بسته به مواد شما کمی متفاوت خواهد بود. در این مطلب طرز درست کردن پودینگ وانیلی را به شما عزیران آموزش دادیم. امیدواریم مطالب ما در این زمینه مورد پسند شما واقع شده باشد. شما می توانید به بخش انواع پودینگ مراجعه کنید و از انواع این دسر خوشمزه دیدن بفرمایید. The post طرز تهیه پودینگ وانیلی خوش طعم برای مهمانی ها appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.