پاستاها به خاطر اینکه سریع و راحت آماده می شوند و طعم مطلوبی دارند، محبوبیت دارند اما علت استقبال شدید کودکان از این نوع غذا، فرم و شکل آن است. در طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ همراه ما باشید. پاستا با مواد مختلفی تهیه می شوند. پاستا سبزیجات، پاستا با مرغ، پاستا با گوشت چرخ کرده و بسیاری از مواد مختلف دیگری که به عنوان چاشنی پاستا همراه با آن سرو می شوند. پاستا میگو نیز یک پاستا بی نظیر و خوشمزه به سبک زادگاه پاستاست. مواد لازم پاستا مرغ و قارچ ماکارونی رشته ای: ۳۵۰ گرم قارچ: ۴۵۰ گرم نمک و فلفل: به میزان لازم روغن زیتون: به میزان لازم سینه مرغ بدون استخوان: ۴ عدد پیاز: یک عدد سیر: ۲ حبه مواد لازم سس پاستا کره: ۶۰ گرم پنیر موزورلای رنده شده: یک و یک دوم پیمانه آبلیمو: یک قاشق غذاخوری شیر: سه چهارم پیمانه خامه: سه چهارم پیمانه آب مرغ: ۲ پیمانه آرد: یک سوم پیمانه طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ فر را بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. ماکارونی را در قابلمه بزرگی پر از آب و کمی نمک بپزید تا پخته شود. مواظب باشید خیلی نرم نشود. بیش از حد ماکارونی را نپزید چون دوباره در فر پخته خواهد شد. ماکارونی را آبکش کنید و کناری بگذارید. در یک قابلمه بزرگ یا تابه یک قاشق از کره و یک قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود. روی سینه مرغ ها نمک و فلفل بپاشید. وقتی روغن داغ شد، مرغ ها را در آن سرخ کنید. اجازه دهید تا دو طرف مرغ به شکل طلایی و گوشت نیز پخته شود. به طور تقریبی برای پخت هر طرف ۴ دقیقه زمان لازم است. مرغ پخته شده را بر روی تخته گوشت قرار دهید. با چاقو گوشت را به شکل مربع های کوچک در آورید. در همان قابلمه ۳ قاشق روغن زیتون دیگری بریزید. قارچ های ورقه شده را کمی سرخ کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ, پیاز خرد شده را نیز اضافه کنید و تا زمان طلایی شدن، پیازها را تفت دهید. دو حبه سیر را داخل قابلمه رنده کنید و به مدت یک الی دو دقیقه دیگر تفت دهید. این مواد سرخ شده را روی تخته گوشت کنار مرغ بریزید. دوباره در همان قابلمه کره باقی مانده را بریزید. اجازه دهید کره ذوب شود. آرد را به آن اضافه کنید تفت دهید تا طلایی شود. آن گاه آب مرغ، آبلیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا یک دست شوند. شیر و خامه را به آن اضافه کنید. بدین صورت سس خوشمزه ای برای پاستا آماده کنید. توجه داشته باشید سس پاستا روی حرارت ملایم داغ شود اما نجوشد. حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید. مرغ، قارچ و ماکارونی را درون قابلمه سس بریزید. می توانید برای معطر شدن مقداری جعفری تازه به آن اضافه کنید. روی پاستا مرغ و قارچ را با پنیر رنده شده موزورلا بپوشانید. درب قابلمه را بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. در مرحله پایانی طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ, در قابلمه یا تابه را بردارید و حالا اجازه دهید پاستا ۱۵ دقیقه بدون در به پختن ادامه دهد. امیدواریم لحظات خوشی را با خانواده محترمتان در کنار دستور پخت پاستا مرغ و قارچ تجربه کنید و از طعم فوق العاده و بی نظیر این پاستا نهایت لذت را ببرید. در صورتی که مایل هستید، می توانید از انواع پاستا خوشمزه در مجله آرگا دیدن کنید. The post طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ یک غذای لذیذ و متفاوت appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.