نان بربری را می توان یکی از محبوب ترین مواد غذایی در ایران نامید! در طرز تهیه نان بربری باید علاوه بر رعایت میزان استفاده از مواد اولیه در مایه خمیر به نحوه پهن کردن آن نیز توجه نمایید. نان بربری در کنار نان سنگک از جمله نان های سنتی ایران نیز به شمار می رود. اگرچه امروزه تهیه نان باگت و نان تست و سایر نان های صنعتی نیز در خانواده های ایرانی از محبوبیت قابل توجهی برخوردار شده اند اما بو و طعم نان های سنتی باعث شده است محبوبیت خود را حفظ نمایند. مواد لازم آرد: ۴ پیمانه سبوس گندم: یک سوم پیمانه کنجد: به میزان لازم آرد برای روی نان: ۲ قاشق روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری تقوبت کننده آرد: یک قاشق غذاخوری آب برای روی نان: یک چهارم پیمانه نمک: یک قاشق چای خوری کره آب شده: یک چهارم پیمانه شکر: یک قاشق چای خوری آب: یک پیمانه خمیر مایه: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه نان بربری خانگی برای پخت نان بربری خانگی ابتدا خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید. آن گاه شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت یک سوم آب ولرم را به این مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا پف کند. محیطی که برای فعال و پف کردن خمیر مایه انتخاب می کنید باید گرم باشد. در مرحله بعدی آب را با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید. در ادامه روغن مایع و کره را به آن اضافه کنید. حالا نوبت به آن رسیده که آرد سبوس گندم را به همراه تقویت کننده آرد کم کم به مخلوط اضافه کنید. این اضافه کردن را تا جایی ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را خوب ورز دهید تا یک دست شود. خمیر را در جای مناسب و گرمی قرار دهید و روی خمیر را با پارچه ای تمیز یا سلفون بپوشانید. برای ور آمدن خمیر به مدت یک ساعت استراحت نیاز هست. آن گاه حجم خمیر دو برابر خواهد شد. در مرحله بعدی طرز تهیه نان بربری, روی میز کار خود کمی سبوس گندم بپاشید. خمیر را به اندازه ی لازم روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. با انگشت به نان شکل دهید. ظرف داخل فر را چرب کنید و خمیر را داخل ظرف قرار دهید. اگر خمیر شما کمی شل باشد، طعم نان بهتر خواهد شد. آب را با آرد و کنجد مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به شکل بلوری در آید. غلیظ که شد، آن گاه اجازه دهید سرد شود و روی خمیر بمالید. در ادامه نان بربری را توی فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. همچنین می توانید روی ۵۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده و میل بفرمایید. زمانی که شما سه و نیم پیمانه آرد نان به علاوه یک دوم پیمانه آرد کامل گندم استفاده می کنید، دیگر نیازی به استفاده از آرد سبوس دار نیست. طرز تهیه نان بربری خانگی خوشمزه در همین مرحله به اتمام رسید. امیدواریم با این دستور تهیه لذت پختن نان تازه را به شکل دلخواه در منزل تجربه کنید و آن را نوش جان بفرمایید. در صورت تمایل برای دیدن انواع نان کلیک بفرمایید. The post طرز تهیه نان بربری خانگی در فر appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.