از انواع میوه می شود کلی مربای متنوع و خوشمزه پخت که به وسیله چیدن آنها روی میز و سفره صبحانه اشتهای مخاطب را تحریک کرد و از خجالت گرسنگی صبح هنگام در آمد. ما در ادامه این مطلب با تکیه بر همین موضوع طرز تهیه مربای لیمو ترش را آموزش می دهیم. در آموزش های گذشته از طرز تهیه انواع مربا مانند طرز تهیه مربای پوست پرتقال، طرز تهیه مربای پوست پسته و سایر مرباها نوشته ایم و این بار مربای مد نظرمان مربای لیمو ترش است که به دو شیوه مختلف از طرز تهیه آن را شرح می دهیم. مواد لازم: برای درست کردن مربای لیمو ترش به مواد اولیه زیر نیازمندیم: لیمو ترش سالم و بدون لک شیرازی نیم کیلو شکر به مقدار لازم چند تکه چوب دارچین هل سبز چند عدد طرز تهیه مربای لیمو ترش: در طرز تهیه مربای لیمو ترش نیازی به پخت نیست و باید به شیوه زیر عمل کنید: لیمو ترش ها را خوب بشویید و خشک کنید. به وسیله یک چاقو لیموها را برش های نازک بزنید و با سر تیز چاقو دانه های آن را خارج کنید. برش های لیمو را درون یک ظرف بچینید و لابه لای آن شکر و دارچین و هل بریزید. این کار را تا پر شدن کامل شیشه انجام دهید و روی آخرین لایه شکر بپاشید و درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را روزها جلوی نور آفتاب و شبها در آشپزخانه قرار دهید. اگر بعد از گذشت چند روز سر شیشه خالی شد، مجددا روی آن شکر بپاشید. بعد از گذشت تقریبا یک ماه این مربا آماده سرو می شود. هرگاه دیدید که روی شیشه خالی شده است به آن شکر اضافه کنید. اضافه کردن هل و دارچین به مربای لیمو ترش کاملا اختیاری است اما این مواد طعم و عطر خوبی به مربا می دهند. در ضمن بیشتر از این مربا در کنار صرف چای استفاده می کنند که بسیار دل نشین است. روش دوم آماده سازی مربای لیمو ترش: برای درست کردن مربای لیمو ترش به این شیوه هم می توانید عمل کنید: مواد اولیه: به این مواد در پخت مربای لیمو ترش نیازمندیم: ۴ عدد لیموی ترش ۲ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه ۲۰۰ گرم شکر ۴ پیمانه آب ۲ پیمانه آب برای پوست لیمو طرز تهیه: در طرز تهیه مربای لیمو ترش با روش دوم به صورت زیر عمل می کنیم: پوست سه تا از لیمو ها را رنده کنید و یک لیمو را از طول برش بزنید و همه را با هم در قابلمه بریزید. یک پیمانه آب به آنها بیفزایید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بجوشد. آب مواد را از درون یک صافی عبور دهید و کار جوشاندن را برای از بین بردن تلخی لیمو دوباره تکرار کنید. بعد از اینکه مواد را از صافی گذراندید، آبلیمو و شکر و دو پیمانه آب را بر روی پوست لیموی آب کشی شده بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت بجوشد تا غلیظ شود. مایع مربای لیمو ترش را همانطور که داغ است درون شیشه بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. این مربا را به دو روش می توان تهیه کرد و برای صبحانه و به عنوان چاشنی در کنار چای می توان استفاده نمود. نوش جان. The post طرز تهیه مربای لیمو ترش با دو روش بسیار عالی appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.