غذاهای ترکیه ای با توجه به نقاط مشترکی فرهنگی معمولا مطابق با ذائقه ما هستند. پیشنهاد می کنیم چند نمونه از غذاهای خوشمزه ترکیه را نیز امتحان کنید. دلمه ترکیه ای، دسر محلبی ترکیه، املت ترکیه ای و بورک از غذاها و دسرهای خوشمزه ای هستند که دستور تهیه متفاوتی دارند. این بار نیز قصد داریم به شما یک غذای ترکیه ای را آموزش دهیم. در طرز تهیه فاصولیه ترکیه ای همراه ما باشید. مواد لازم زردچوبه: به میزان لازم نمک: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری گوشت: ۲۰۰ گرم پیاز: یک عدد آویشن(اختیاری): یک قاشق مربا خوری فلفل تند(اختیاری) یک عدد گوجه فرنگی: یک تا ۲ عدد لوبیا سفید: ۱۵۰ گرم لیمو عمانی: ۴ عدد فلفل: به میزان لازم زعفران آب کرده(اختیاری): سه قاشق غذاخوری طرز تهیه فاصولیه خوشمزه ابتدا گوشت را بشویید و بعد آن را به صورت قیمه قیمه خرد کنید. روغن در تابه بریزید. گوشت را با مقداری روغن تفت دهید. لوبیا سفید را برای پخت بهتر از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیاها را آبکش کنید تا خشک شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه فاصولیه گوجه و پیاز را خرد کنید. بعد از تفت خوردن گوشت، پیاز و گوجه های خرد شده را به آن اضافه کنید. در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید. حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد. در تابه ای به طور جداگانه مقداری روغن بریزید. آن گاه رب را بعد از داغ شدن روغن به آن اضافه کنید تا خامی رب گرفته شود. در این مرحله از طرز تهیه فاصولیه باید ادویه جات را به رب اضافه کنید. ادویه ها را مخصوصاً زردچوبه را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و داخل آب بیندازید. این کار کمک می کند تلخی لیمو عمانی گرفته شود و طعم غذای شما مطلوب شود. در بیست دقیقه آخر مخلوطی از رب و ادویه را به همراه لیمو عمانی های خیس خورده و یک عدد فلفل تند داخل قابلمه بریزید. نکات لازم برای سرو بهتر فاصولیه این غذای خوشمزه را می توانید با برنج، نان و یا هیچ یک نوش جان نمایید. معمولا برای سرو آن از آویشن و سماق استفاده می شود. برای طعم بهتر این غذا می توانید پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید و بعد گوجه را به آن اضافه کنید و در ادامه بعد از پخت، آن ها را به سایر مواد اضافه کنید. می توانید در دستور پخت فاصولیه از آبلیمو نیز استفاده کنید. در صورت تمایل برای طعم بهتر آن از پودر سیر استفاده کنید. اگر دوست دارید این غذا لعاب بیش تر بیندازد، در همان ابتدا یک سیب زمینی در آن رنده کنید. امیدواریم این غذای ترکیه ای خوشمزه را در کنار خانواده نوش جان بفرمایید و از طعم عالی و متفاوت آن بهره ببرید. شما عزیزان می توانید برای آشنایی بیشتر به لینک انواع خوراک مراجعه کرده و ما را در سایت دنبال بفرمایید. The post طرز تهیه فاصولیه ترکیه ای بسیار خوشمزه appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.