سیر ترشی از انواع ترشی های خوشمزه است که می توانید این نوع ترشی خوش طعم را با کمک فوت و فن های طلایی به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه سیر ترشی فوری از سیر و سرکه بالزامیک و سرکه خرما و سس سویا استفاده می شود. سیر ترشی و ترشی پیاز طعم بی نظیر و ایده آلی دارند و شما می توانید این نوع ترشی ها را در منزل به راحتی تهیه کنید و آن ها را در کنار انواع غذاهای گوشتی و انواع پلو و ماکارونی و … میل کنید. مواد لازم سرکه بالزامیک : دو پیمانه سیر : نیم کیلو گرم سرکه خرما : دو پیمانه سس سویا : ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه سیر ترشی فوری برای تهیه سیر ترشی ابتدا بوته های سیر را به خوبی تمیز کنید و آن ها را بشویید سپس بوته های سیر را خشک کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سیر ترشی فوری سرکه خرما و سرکه بالزامیک را با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید سپس سیرهای تمیز شده را به مدت ۱۵ دقیقه درون سرکه به خوبی بجوشانید توجه داشته باشید که سیر نباید له شود. در این مرحله از دستور تهیه سیر ترشی سس سویا را به سیر ترشی اضافه کنید می توانید برای خوش طعم کردن سیر ترشی مقداری برگ آویشن و زرشک به آن اضافه کنید. سیرهای جوشانده شده را بعد از خنک شدن به ظرف شیشه ای انتقال دهید و مخلوط سرکه را روی آن ها بریزید توجه داشته باشید که سرکه باید به خوبی روی سیرها را بجوشانید سپس درب شیشه ترشی را به خوبی ببندید و به مدت ۴۰ روز شیشه ترشی را در مکانی تاریک قرار دهید. نکات طلایی برای تهیه سیر ترشی برای تهیه سیر ترشی ۷ ساله به روش فوری به سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیازمند هستید. دلیل استفاده از سرکه بالزامیک در تهیه ترشی این است که سیر ترشی بعد از ۷ سال تغییر رنگ پیدا می کند و شما می توانید با استفاده از سرکه بالزامیک اولین حقه را در تهیه ترشی سیر فوری ساله به کار ببرید. سیر ترشی ۷ ساله به مروز زمان شیرین می شود و شما می توانید از سرکه خرما برای ایجاد طعم شیرین در این ترشی استفاده کنید. سس سویا که در تهیه سیر ترشی استفاده می شود باعث می شود تا فرآیند تخمیر در ترشی به سرعت انجام شود و ترشی ۷ ساله در عرض ۴۰ روز قابل استفاده باشد. در طرز تهیه سیر ترشی فوری می توانید در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما به همان میزان از مخلوط سرکه قرمز و شکر قهوه ای و یا عسل استفاده کنید و در صورت استفاده از سرکه قرمز و شکر قهوه ای بهتر است سرکه خرما را از دستور تهیه سیر ترشی حذف کنید. در این مطلب با طرز تهیه سیر ترشی فوری آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این ترشی خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع ترشی کلیک کنید. The post طرز تهیه سیر ترشی فوری و فوت و فن های مهم آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.