شما میتوانید از دستور پخت زیر برای تهیه یک غذای خوشمزه استفاده کنید. زمان کلی: ۳۰ دقیقه برای دو الی چهار نفر مقاله مرتبط: خواص رازیانه مواد لازم برای تهیه این سوپ: دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل یک عدد پیاز خرد شده رازیانه دو عدد دو عدد سیب بزرگ پوست کنده شده و خرد شده آب مرغ به مقدار کافی آویشن طرز تهیه سوپ آویشن و رازیانه: ابتدا در یک ظرف بزرگ روغن نارگیل را گرم کنید. پیاز را با حرارت کم تا متوسط تفت دهید تا نرم شود و رنگ آن قهوه ای گردد. رازیانه و سیب را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید. آب مرغ و آویشن را به آن بیفزایید. سوپ را در غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. آن را سرو کنید. نوش جان نوشته طرز تهیه سوپ آویشن و رازیانه اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.