سس کچاپ از انواع چاشنی های خوشمزه و خوش طعم است و در طرز تهیه سس کچاپ از پوره گوجه فرنگی و روغن زیتون و پیاز و سیر و شکر قهوه ای و پودر پاپریکا و سرکه و آب و نمک و فلفل استفاده می شود. سس گوجه فرنگی و سس مایونز و سس خردل از انواع چاشنی های محبوب و پرطرفدار هستند و شما می توانید این نوع سس ها را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. مواد لازم روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری پیاز متوسط : یک عدد سیر : یک حبه شکر قهوه ای : ۱۵۰ گرم پودر پاپریکا : ۱/۲ قاشق چایخوری پودر گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم سرکه : ۳۵۰ گرم نمک : یک تا دو قاشق غذاخوری آب : ۲۰۰ میلی لیتر فلفل جاماییکایی آسیاب شده : ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه سس کچاپ در منزل برای تهیه سس کچاپ پوست پیاز را بکنید سپس پیاز را به صورت ریز خرد کنید. درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را درون تابه بریزید و با حرارت کم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه پیاز را تفت دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه سس کچاپ سیر را رنده کنید سپس سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به همراه پیاز به مدت ۳ دقیقه دیگر سیر را تفت دهید. سرکه و آب و پوره گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و حرارت گاز را زیاد کنید تا سس به دمای جوش برسد. در این مرحله از دستور تهیه سس کچاپ نمک و شکر و پودر پاپریکا و فلفل را به سس بیفزایید و همه این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و بدون اینکه درب تابه را ببندید اجازه دهید تا سس به مدت ۲۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد و در این مدت زمان سس را به صورت مداوم هم بزنید. بعد از مدت زمان ذکر شده سس را از روی حرارت گاز بردارید و دستگاه مخلوط کن را روشن کنید و سس را درون مخلوط کن بریزید تا سس یکدست و نرم شود. برای نرمی و یکدستی بیشتر سس گوجه فرنگی می توانید سس را درون صافی بریزید تا سس یکدست شود. ظرفی را که می خواهید سس را درون آن نگه دارید استریل کنید سپس سس کچاپ داغ را درون ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را به خوبی ببندید. توجه داشته باشید که در صورت مهر و موم کردن درب سس می توانید آن را به مدت ۶ ماه درون یخچال قرار دهید. نکات طلایی برای تهیه سس کچاپ در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از شکر قهوه ای از مخلوط یک لیوان شکر و یک و نیم قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید. شکر یکی از اصلی ترین اجزای سس کچاپ است بنابراین بهتر است از شکری برای تهیه سس قرمز استفاده کنید که بوی ماندگی و کهنگی ندهد. در طرز تهیه سس کچاپ بهتر است از سرکه خانگی استفاده کنید. سرکه انگور قرمز و سرکه سفید از بهترین انواع سرکه ها برای تهیه سس کچاپ است. می توانید در طرز تهیه سس کچاپ از فلفل سیاه و دارچین و پاپریکا استفاده کنید. در روش تهیه سس کچاپ بر خلاف سس مایونز نباید از آبلیمو استفاده کنید. می توانید از پیاز و کرفس و ادویه های دیگر نیز در تهیه سس کچاپ استفاده کنید. سس کچاپ را می توانید به همراه انواع ساندویچ و سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر و چیپس و … میل کنید. از هم زدن سس کچاپ به صورت مداوم غافل نشوید مخصوصا در لحظات آخر که احتمال سوختن و ته گرفتن سس بیشتر می شود. در این مطلب با طرز تهیه سس کچاپ خانگی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سس خوش طعم نهایت لذت را ببرید توجه داشته باشید که بهتر است این نوع سس را در منزل تهیه کنید تا سالم تر باشد. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع سس کلیک کنید. The post طرز تهیه سس کچاپ خانگی و فوت و فن های طعم و ماندگاری آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.