دوغ از جمله نوشیدنی های خوشمزه ای است که جایگزین نوشابه در سفره های ایرانی شده است. البته نوشیدنی های دیگری مانند موهیتو، نوشیدنی مالت، لیموناد نعنایی و دلسترها نیز هستند که در هر نوع مراسمی سرو می شوند. در این مطلب طرز تهیه دوغ با دو روش متفاوت را به شما آموزش دهیم. دستور تهیه اول دوغ به عنوان نوشیدنی ممتاز ایرانی با طعم های مختلف نغنایی، موسیر و… تهیه می شود. اکثر مردم از مضرات نوشابه ها با خبرند و مصرف دوغ را به آن ترجیح می دهند. مواد لازم شیر: یک لیتر نمک: یک قاشق سوپ خوری شکر: نصف قاشق چای خوری یا یک حبه قند کوچک ماست: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه دوغ با شیر در ابتدای کار، آب و شیر را با هم مخلوط کنید. یک لیوان از آن را کنار بگذارید و بقیه مواد را روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به حدی رسد که داغ باشد ولی دست نسوزد. حالا ماست، نمک و شکر را در یک لیوان آب و شیری که کنار گذاشته اید، مخلوط کنید و به بقیه شیر اضافه کنید. حالا آن ها را با هم خوب مخلوط کنید، درش را محکم ببندید و در جای گرم چند روز قرار دهید. اگر مقدار شکر زیاد باشد، باعث بد مزه شدن دوغ می شود. برای اینکه زودتر درست شود، آن را می توانید در آفتاب قرار دهید. دستور تهیه دوم: مواد لازم ماست: به میزان دلخواه آب: دو برابر ماست قند: ۲ حبه نمک: به میزان کافی روش تهیه دوغ گازدار خانگی با ماست برای تهیه دوغ گازدار خانگی، ابتدا باید ماست ترش داشته باشید. اگر ماست ترش در اختیار ندارید، ماست را به مدت دو روز بیرون از یخچال قرار دهید تا ترش شود. این ماست ترش تا زمان براق شدن هم بزنید. آن گاه ۲ برابر مقدار ماستی که در اختیار دارید، آب به آن اضافه کنید و به هر میزان که تمایل دارید، نمک به آن اضافه کنید. برای گاز دار شدن دوغ، تنها کافی است ۲ حبه قند به آن اضافه کنید. به هیچ وجه به منظور بیشتر گازدار شدن دوغ از حبه های قند بیشتر استفاده نکنید. در مرحله بعدی طرز تهیه دوغ خانگی، دوغ را در ظرفی ریخته و در آن را محکم ببندید. به طور مداوم به مدت ۱۵ دقیقه آن را تکان دهید. آن را به مدت یک هفته در هوای آزاد قرار دهید. بعد از گذشت یک هفته، می توانید از دوغ آماده شده استفاده کنید. برای طعم دار کردن نیز می توانید کمی نعناع یا موسیر و… به آن اضافه کنید. از همراهی شما تا پایان مطلب متشکریم و امیدواریم طرز تهیه دوغ گازدار به روش خانگی را در کنار خانواده محترمتان امتحان کنید. The post طرز تهیه دوغ خانگی با دو روش استفاده از ماست و شیر appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.