دسرها بیشتر از اینکه جنبه خوراکی داشته باشند، جنبه تزیینی دارند. به همین خاطر حتما باید در سر میزهای رسمی یا مجلل وجود داشته باشند. دسر توت فرنگی، دسر موز، دسر هلو و انواع دسرهای میوه ای جزء دسرهای خوشمزه مجلسی محسوب می شوند. آن چه برای دسرها بیش از حد لازم و ضروریست، تزیین زیبای دسر است. دسرها به عنوان قسمت پایانی پذیرایی سرو می شوند. اغلب دسرها بافتی نرم دارند و شیرین هستند. از جمله تفریحات کودکان در مهمانی ها خوردن دسرها می باشد. در طرز تهیه دسر قهوه با ما همراهی بفرمایید. مواد لازم نسکافه: ۲ قاشق سوپ خوری شکر: سه چهارم پیمانه آب: یک چهارم پیمانه پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری خامه شیرین شده: یک پیمانه تخم مرغ: ۳ عدد طرز تهیه دسر قهوه ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. به مدت طولاتی شروع به هم زدن کنید تا به رنگ کرم روشن در آید. برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید. هم زدن طولانی تخم مرغ سبب می شود حجم تخم مرغ دو برابر شود. در مرحله دوم شکر را آرام آرام به آن اضافه کنید. پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید. آن گاه آن را بر روی بخار قرار دهید تا پودر ژلاتین کاملا شفاف شود. در مرحله بعدی طرز تهیه دسر قهوه, نسکافه را به ژلاتین آب شده و حرارت دیده اضافه کنید. مواد را کاملا به هم بزنید تا به صورت غلیظ شود. همیشه به خاطر داشته باشد برای ساخت انواع شیرینی، انواع کیک و دسرها، هم زدن بعد از ریختن مواد باید به طور طولانی انجام شود. همچنین مواد به صورت آرام آرام باید اضافه شود و مرتبا این هم زدن تا آخرین مرحله ادامه داشته باشید. در ادامه خامه شیرین شده را در ظرف دیگری بریزید. خامه را تا فرم گرفتن هم بزنید. آن گاه خامه ای که فرم گرفته را به مواد اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید. آن گاه مواد یک دست شده را در قالبی که از قبل برای این کار انتخاب کرده اید، بریزید. البته توجه داشته باشید که قالب باید خیس باشد. قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت ۸ ساعت دسر قهوه شما آماده می شود. این دسر را می توانید به صورت دلخواه تزیین کنید. امیدواریم آموزش طرز تهیه دسر قهوه مورد عنایت و رضایت شما قرار گرفته باشد و بهره لازم را از این دستور تهیه برده باشید. در صورت مایل بودن به بخش انواع دسر خوشمزه مراجعه بفرمایید. The post طرز تهیه دسر قهوه با دستور تهیه آسان در منزل appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.