ترشی از انواع چاشنی های خوشمزه و خوش طعم است که انواع مختلفی دارد، و به صورت های مختلفی تهیه می شود، ترشی کیوی را می توانید به سادگی و در مدت زمان کم در منزل تهیه نمایید، در طرز تهیه ترشی کیوی از سرکه، نمک، پودر هل، رنده پوست لیموترش و … استفاده می شود. ترشی لیموترش، ترشی کیوی و سیر ترشی از ترشی های خوشمزه ای هستند که که دارای طعمی متفاوت می باشند، این ترشی های خوشمزه را تهیه و از خوردن آن ها در کنار غذاهایتان لذت ببرید. مواد لازم : کیوی : ۱ کیلو سیب : ۲ عدد گلابی : ۲ عدد پرتقال : ۲ عدد قیسی : ۲۰۰ گرم شکر قهوه ای : ۵۰ گرم سرکه : به میزان لازم نمک : به میزان لازم پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری پودر جوز هندی ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی کیوی ابتدا کیوی ها را پوست بگیرید و خرد کنید، کیوی ها نباید خیلی ریز شوند، سپس گلابی و سیب ها را با پوست خرد کنید تا زمان ماندگاری بیشتری داشته باشند، سپس پرتقال را خرد کرده، سعی کنید خیلی خرد نکنید زیرا زیبایی این ترشی به این است که ترشی ها درشت و له نشوند، در مرحله بعد قیسی ها را ریز خرد کرده، کیوی، پرتقال، سیب و گلابی را با هم مخلوط کنید، ۵۰ گرم قیسی را به آن ها اضافه نمایید، و بقیه آن را داخل نیم لیتر سرکه می ریزیم تا به مدت ۲ ساعت درون سرکه خیس بخورد، سپس داخل مخلوط کن بریزید و بعد به مدت ۱۰ دقیقه با همان سرکه بجوشانید، مخلوط قیسی و سرکه را به مواد اضافه نمایید، بقیه مواد را نیز اضافه و با هم مخلوط نمایید، شکر قهوه ای که یک طعم دهنده است را اضافه می توانید شکر و قیسی را همراه سرکه بجوشانید سپس به مواد اضافه کنید. مواد آماده شده را کاملا با هم مخلوط کرده و درون شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و به مدت ۱۰ روز داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود. در این مطلب طرز تهیه ترشی کیوی بسیار خوشمزه با طعمی بسیار متفاوت را برای شما همراهان گرامی ارائه دادیم، امیدواریم این ترشی خوش طعم را تهیه و آن را در سر سفره تان قرار دهید. نوش جان. The post طرز تهیه ترشی کیوی با روشی ساده و طعم واقعی appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.