گل همیشه بهار گیاهی معطر و زیبا می باشد که در باغها و فضای سبز کشت می شود. این گل از خانواده کاسنی بوده و علاوه بر کشت دارویی به عنوان یک گل زینتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. همیشه بهار از خواص درمانی فراوانی برخوردار است و آن را میتوان در دسته گیاهان دارویی – زینتی طبقه بندی کرد. گل همیشه بهار را در مناطق آفتابی و نیمه آفتابی ایران به ویژه در نواحی دامنه کوه ها و سنگلاخ ها می کارند زیرا به خوبی رشد میکند و خوب است بدانید که برای پرورش آن نیاز به مراقبتهای خاصی نمی باشد. در ایران دو گونه از گل همیشه بهار وجود دارد که از نظر خواص درمانی مشابه هستند. علاوه بر این ها از این گل در رنگین کردن غذاها هم مصرف می شود . این گیاه امروزه علاوه بر صنایع داروسازی، در صنعت لوازم بهداشتی و آرایشی کاربرد داشته و پایه اصلی برخی کرمها و شامپوهای گیاهی میباشد. قسمتهای مورد استفاده این گیاه گل، برگ و شاخههای آن است که مصارف مختلفی دارویی و آرایش و درمانی دارد. ما در ادامه از خواص گل همیشه بهار به طور جامع و کامل نوشته ایم. همراهمان باشید. گل همیشه بهار: طبیعت گل همیشه بهار سرد و خشک است و از آن به صورت دم کرده، عرق و استعمال موضعی استفاده می کنند. و از خواص درمانی همیشه بهار می توان به درمان التهاب معده، قاعده آور و تسکین دهنده دردهای پریودی، صفرا آور، مدر و معرق، کاهنده فشار خون، ضد سرطان خون، ضد سرطان پوست، ضد سرطان سینه، ضد سرطان پروستات،ضد سرطان ریه، ضد سرطان لوزالمعده،ضد سرطان روده بزرگ، ضد عفونی کننده، بطرف کننده خستگی و اضطراب، درمان عرق سوز و تسکین گلو درد و التهابات دهانی اشاره نمود. همچنین از مضرات این گیاه حساسیت خفیف پوستی را می توان اشاره کرد و در طول بارداری و شیردهی مصرف خوراکی آن ممنوع است. و تا به حال از تداخلات دارویی این گیاه گزارشی ثبت نشده است. خواص گل همیشه بهار برای دستگاه گوارش: دم کرده گل همیشه بهار ضد نفخ معده و روده می باشد، و برای درمان ورم معده و التهاب معده نیز بسیار مفید است. همچنین این گل از خواص ضد سرطانی روده بزرگ و لوزالمعده نیز برخوردار است. جهت درمان این موارد یک قاشق گل خشک شده همیشه بهار را درون یک لیوان آب دم کنید و قبل از هر وعده غذایی یک استکان بنوشید. فواید گل همیشه بهار برای بانوان: از خواص گل همیشه بهار بانوان برای درمان تاخیر قاعدگی، تسکین دردهای قاعدگی و تنظیم سیکل پریودی خود می توانند از دمنوش گل همیشه بهار استفاده کنند. به این منظور گل همیشه بهار را یک هفته قبل از شروع پریودی خود مصرف نمایید. فواید گل همیشه بهار برای پوست و مو: از پودر گلبرگ های این گل در صنایع شامپو سازی استفاده می شود. همچنین از این گل به عنوان رنگ موی طبیعی نیز می توان بهره برد. زیرا استفاده مداوم از گل همیشه بهار برای موها رفته رفته رنگ مو را روشن تر می کند. برای التیام و معالجعه آکنه، سوختگی و خراشیدگی نیز می توان از ضماد این گل به طور موضعی استفاده نمود. در درمان نیش زدگی حشرات مانند زنبور و جای گزیدگی عقرب می توان از عصاره گل همیشه بهار بهره مند شد. در درمان آبسه و کروک و همچنین درمان میخچه و درمان زگیل و اگزما نیز می توان از ضماد این گل استفاده کرد. برای درمان زخم سر سینه در دوران شیر دهی نیز می توان از ضماد این گیاه استفاده نمود. گل همیشه بهار را به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی می شناسند. این گل خاصیت ضد التهابی دارد و سرمازدگی پوست و زخم های واریسی را درمان می کند. برای درمان سوختگی پای نوزادان نیز می توان از این گل مصرف نمود. برای این کار با دم کرده این گل محل سوختگی ادرار کودک را شستشو دهید. امروزه از عصاره گل همیشه بهار در پماد کالوندلا که مخصوص سوختگی است، استفاده می شود. از جمله مهمترین مزیت گل همیشه بهار برای پوست پیشگیری از بروز سرطان پوست می باشد. فواید گل همیشه بهار برای اعصاب: از خواص گل همیشه بهار رفع اضطراب و خستگی می باشد که به این منظور با افزودن روغن گل همیشه بهار به آب حمام با آن استحمام می کنند. خواص چای گل همیشه بهار: چون دمنوش و دم کرده این گل مدر است برای کاهش فشار خون مناسب می باشد و مصرف آن تعرق بدن را بالا می برد. از خواص چای گل همیشه بهار به خاصیت ضد عفونی کنندگی آن می توان اشاره کرد که برای رفع عفونت گوش بسیار مفید می باشد. چای به دست آمده از این گل با تحریک فعالیت کلیه ها منجر به ادرار آوری می شود. برای تسکین گلو درد و التهابات دهانی می توانید دمنوش گل همیشه بهار را غرغره کنید. شستشوی چشم با چای گل همیشه بهار، قرمزی و درد چشم را تسکین می دهد و برطرف می کند. حتی از چند قطره از این چای به جای قطره چشمی نیز می توانید استفاده نمایید. گیاهان موجود در طبیعت از خواص درمانی و دارویی فراوانی برخوردار هستند که با توجه و شناخت فواید و خواص آنها می توان در موارد زیادی از این گیاهان دارویی استفاده نمود. The post خواص گل همیشه بهار و فایده های پرکاربرد آن appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.