بانوان خوش سلیقه و هنرمند ایرانی ما در این مطلب به شما طریقه تهیه و تزیین ژله بستنی را آموزش می دهیم. تزیین ژله های مختلف و متفاوت می تواند جذابیت بیشتری به هنر آشپزی شما ببخشد. مواد لازم جهت تهیه ژله بستنی: برای آماده سازی ژله بستنی به مواد زیر نیازمندیم: پودر ژله در رنگ ها و طعم های مختلف و به دلخواه آب جوش و آب سرد بستنی وانیلی به ازای هر بسته پودر ژله ۱/۴ لیوان دستور تهیه ژله بستنی: در طرز تهیه ژله بستنی به روش زیر عمل نمایید: ابتدا قالبی را که برای ژله بستنی در نظر گرفته اید، چرب نمایید. هر بسته پودر ژله را به سه قسمت مساوی و هم اندازه تقسیم بفرمایید. دو قسمت از پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید. در این مرحله نصف لیوان آب خیلی سرد بر روی محلول بریزید. محلول آماده شده پودر ژله را درون قالبی که چرب کرده بودید، بریزید و در یخچال قرار دهید. آن یک قسمت باقی مانده از پودر ژله را با ۱/۴ لیوان آب جوش حل کنید و در ۱/۴ لیوان بستنی ای که در محیط آشپزخانه ذوب شده است، مخلوط کنید. بعد از گذشت چهل دقیقه قالب ژله را از یخچال بیرون بیاورید و این ترکیبی را که تازه آماده کرده اید به آرامی با قاشق بر روی آن بریزید و دوباره تا بستن کامل ژله در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه ژله به طور کامل بست، رنگ بعدی را انتخاب کرده و به همین روش دوباره عمل می کنیم تا تمام پودر ژله هایی که در نظر گرفته بودید درون قالب ریخته شود و ببندد. اینکه چه رنگ و چه طعمی اول، وسط و یا آخر قرار بگیرد کاملا سلیقه ای می باشد. دقت داشته باشید زمانی که برای بستن یخچال در نظر گرفته شده است، بستگی به تنظیمات یخچال شما دارد و در بعضی یخچال ها زودتر در بعضی دیگر دیر تر این اتفاق رخ می دهد. باید هنگامی ژله را از یخچال خارج کنید که به شدت خود را نگرفته باشد که به لایه بعدی بچسبد و نباید هم خیلی شل و آبکی باشد که با رنگ بعدی ترکیب شود. برای خارج کردن ژله بستنی از درون قالب، به مدت سی ثانیه قالب را درون آب گرم قرار دهید و بعد در ظرف مناسبی که در نظر گرفته اید، برگردانید. ایده های تزیین ژله بستنی: برای تزیین ژله بستنی از قالب های مناسب و زیبا استفاده کنید و در نظر داشته باشید که ترتیب قرار گرفتن رنگ ها در کنار هم تاثیر به سزایی در زیبایی و جذابیت ژله بستنی ها دارد و اگر تمایلی به قالب ندارید می توانید از جام و لیوان های جالب و شکیل برای تهیه و تزیین کردن ژله بستنی استفاده نمایید. ما در ادامه این مطلب انواع ایده های جدید برای تزیین ژله بستنی را برای شما به نمایش گذاشته ایم: تزیین ژله بستنی به شکل رولت ساخت ژله بستنی در لیوان ژله بستنی میوه ای ژله بستنی های قلبی دیزاین جذاب ژله بستنی درضمن برای تزیین دسر ژله بستنی می توانید از انواع میوه ها و پاستیل های شکلی و رنگی و برگ های معطر نعناع استفاده بفرمایید و سفره های خود را بیارایید. The post تزیین ژله بستنی با ۲۵ ایده بکر و جذاب appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.