تزیین غذاها و دسرجات نه تنها سر گرمی جالبی می باشد، بلکه به شکیل شدن میز و سفره غذا نیز بسیار کمک می کند. تزیینات غذا و سفره آرایی سبب تحریک اشتهای مخاطب می شود.اینکه با کمی ایده مواد غذایی را به اشکال مختلف بیارایید بسیار خوشمزه تر به نظر می رسند. ما در ادامه این مطلب برای بانوان هنرمند ایرانی از تزیین تیرامیسو یک گالری عکس به نمایش گذاشته ایم. تزیین تیرامیسو با ایده های خلاقانه: بعد از پشت سر گذاشتن طرز تهیه تیرامیسو نوبت به تزیین تیرامیسو می رسد که با بسته به شکلی که این دسر را آماده کرده اید و موادی که درون آن به کار برده ایدمی توانید تزیینات متفاوتی برایش در نظر بگیرید. اگر تیرامیسوی شما درون جام و لیوان است و یا در قالب قرار دارد و یا بر روی دیس و ظروف اشکالی متفاوت قرار گرفته است می توانید دیزاین های جالب و جذابی برایش در نظر بگیرید. مثل تزیین با توت فرنگی و کاکائو، تزیین با سس شکلات، تزیین با پودر قند و دارچین، تزیین با تکه های شکلات، تزیین با ….. تزیینات و سفره آرایی کلا سلیقه ای می باشد و بسته به اقلامی که در منزل موجود باشد می توان دسرها و غذا ها را دیزاین کرد. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی قدیمی است که چند سالی است در ایران مورد اقبال قرار گرفته است و طرفداران مخصوص به خودش را دارد. این دسر را با نوعی بیسکوییت و نوعی کیک در انواع و اقسام مختلف همچون تیرامیسو شکلاتی و تیرامیسو ساده درست می کنند و به عنوان یک عصرانه لذیذ سرو می نمایند. برای ایده گرفتن در دیزاین این دسر خوشمزه، از تصاویر زیر دیدن فرمایید: تزیین دسر تیرامیسو تزئین دسر تیرامیسو به شکل گل تزیین جذاب تیرامیسو تزیین دسر تیرامیسو در لیوان – دیزاین تیرامیسو به شکل قلب دیزاین تیرامیسو در جام امیدواریم از تزیینات دسری که ما برایتان به نمایش گذاشته ایم، لذت برده باشید. The post تزیین تیرامیسو با ایده های زیبا برای مهمانی های متفاوت appeared first on آرگا.
دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی های چند لایه فرانسوی است. در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا استفاده می شود و شما می توانید این شیرینی را با شکلات و پودر قند و برش میوه و ... به زیبایی تزیین کنید. The post دستور پخت شیرینی ناپلئونی و فوت و فن هایی که باید بدانید appeared first on آرگا.